Луксозни мениджърски и директорски столове


Ергономичен стол ERGOHUMAN

ПЦД 1,219.00лв 899.00лв

Ергономичен стол ERGOHUMAN LE

ПЦД 1,450.00лв 1,099.00лв

Ергономичен стол ERGOHUMAN ELITE 2

ПЦД 1,442.00лв 1,299.00лв

Ергономичен стол IOO ELITE 2

ПЦД 1,284.00лв 1,169.00лв

Ергономичен стол GENIDIA

ПЦД 1,445.00лв 1,299.00лв

Ергономичен стол ENJOY 2

ПЦД 1,016.00лв 799.00лв

В тази категория всеки един от вас притежава специалната привилегия да се докосне до широка гама от най-разнообразни мениджърски столове(още познати като директорски столове), отличаващи се един от друг с разнообразен дизайн и различни цветове. В същността на нашата политика изцяло заляга стремежът ни да намерите идеалния за вас мениджърски стол, който перфектно да се съчетава с офис интериора ви. Но не това е най-важното! Удобството и комфортът са преди всичко останало. Нашите мениджърски мебели са в състояние да ви гарантират отпочиналостта в края на работния ви ден.

Мениджърски столове - стил и класа, удобство и комфорт

Искате идеален мениджърски стол? Е, ние сме в готовност да ви го осигурим. Столът трябва да има опция за регулиране, спрямо ръста и телосложението на потребителя, така че да се чувства добре, седейки в него часове наред. Препоръчително е, освен височината, да можете да регулирате и настройвате наклона на седалката и облегалката.

Ако сте от хората, прекарващи от 8 до 10 часа на работното си място, в седнало положение зад бюрото в офиса, то нашият съвет е столът, който закупите да разполага с лумбална опора. В следствие от нея, на кръста и гърба ви е осигурена максимална опора. Искате ли да опитате и от допълнителния комфорт, доближаващ се до релакса? Какво ще кажете за подлакътниците с меки подложки? Ние сме селектирали коктейл от мениджърски столове, притежаващи всяка една от изброените до момента функции. Нашите директорски столове съчетават в себе си лукс, комфорт и уникална визия!

Визията на един офис стол от естествена кожа не е единственото, към което следва да се придържате, закупувайки си оборудване за вашия офис. Издръжливостта е не по-малко важна. За това допринасят материалите, служещи за изработката на офис мебелите. Тези от тях, в чиято направа участва естествена кожа, имат свойството да се отличават от останалите с по-голямата си издръжливост и по-дълъг експлоатационен период. Разбира се, стойността, която следва да заплатите за тях, е по-висока от останалите.

Ако ви е необходим по-евтин вариант, който по никакъв начин не би ви променил банковата сметка, то ние ви предлагаме решения от еко кожа. Тя също би могла да се използва дълго време, стига да полагате нужната поддръжка. Сред многообразието, селектирано специално за вас, ще откриете столове, изработени от нови, модерни и висококачествени материи. Напоследък се наблюдава как дишащите материи са свръх предпочитани от потребителите за летните месеци.

Възможни са и комбинации, които ще създадат невероятна визия на вашите мебели за офиса. Разгледайте всичките ни предложения и изберете предпочитания от вас мениджърски стол, който да ви дари с усещане за отпочиналост след края на работния ден.

 

Мениджърските столове реално са подкатегория на офис столовете. Класическите мениджърски столове се отличават с по- голям размер, по-луксозна визия и високо качество на материалите. За съжаление в днешно време понятието „Мениджърски стол“ е интерпретирано и често се използва дори за нискобюджетни модели, които се доближават само визуално до класическите мениджърски столове.

Класическите мениджърки столове съчетават лукс, комфорт и впечатляваща визия. Те наистина създават онова чувство на успеха и вдъхват увереност в ежедневната работа. Комфортът пък ви позволява да сте най-добрата версия на себе си.
Разбира се, че не. Изборът на вида стол зависи най-вече от личния вкус и предпочитания, предвидения бюджет и дизайна, в случай че трябва да бъде съчетан с останалата част от обзавеждането.

Изборът на стол е свързан с личния вкус и предпочитания на потребителя. Важно е да уточним, че по-високият клас ергономични и работни столове в повечето случаи са по-функционални от класическите мениджърски столове.

При избор на мениджърски стол трябва да обърнете внимание на характеристиките, товароносимостта и качеството на вложените материали. Допълнително доказателство би било също, ако столът е сертифициран от независима компания.

Важно е да се доверите на специализирана компания която да предлага качествени продукти. Да притежава сертификат за качество на управление, сертификат за качество на продуктите. Това ще вдъхне сигурност, че офис столът, който купувате, ще даде необходимия комфорт по време на работа и ще е сигурна инвестиция за годините, вписани в гаранцията на продукта.

 

Прочети повече
Затвори

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива