Мениджърски стол DENVER CR

БЦД 214.00лв 169.00лв


Мениджърски стол DENVER CR

БЦД 214.00лв 169.00лв

Цените са С ДДС

Наличен

Код - DENVER-CR


Изпрати запитване

 

  • мениджърски стол с висока облегалка, тапициран в черна еко кожа
  • TILT механизъм с релакс функция за люлеене или застопоряване в изправена позиция и настройване според тежестта на потребителя
  • газов механизъм за регулиране височината на седалката
  • пластмасова или хромирана кръстачка
  • пластмасови подлакътници
  • максимално натоварване до 120 кг
  • сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт
  • гаранция 24 месеца

Оценка : 4.17 - 24 гласа

Мениджърският стол DENVER е уникално допълнение за всеки един офис, независимо каква дейност се упражнява на територията му. Ние от Антарес България ви предоставяме възможността да се сдобиете с висококачествени мебели, които се предлагат на добри цени. Можете да подчертаете цялостния интериор на офиса си, без да се налага да променяте банковата си сметка.

Мениджърският стол с висока облегалка доставя уникално удобство на потребителите, тъй като им позволява да заемат удобна поза на седене, без да се налага да травмират своя гръб или други части от тялото си, като прешлени, врат, глава, кръст и т.н. Облегалката е тапицирана в еко кожа, която при правилна поддръжка е в състояние да ви се отблагодари многократно за извършената от вас инвестиция. TILT механизмът е едно от сериозните предимства на стола. Възползвайте се от всяка една от функциите, достигащи до вас – релакс функция за люлеене или застопоряване в изправена позиция и настройване според тежестта на потребителя.

Можете да регулирате височината на седалката, посредством газовия механизъм. Столът би могло да се изработи с пластмасова или хромирана кръстачка, в зависимост от предпочитанията на клиентите. Ние ви гарантираме, че който и вариант да изберете, ще почувствате, че сте направили правилния избор. Мениджърският стол разполага още с пластмасови подлакътници, които умеят да се грижат достойно за вашите ръце, като не позволяват да се причинява мускулно схващане или друг вид неразположение.

Мениджърският стол DENVER достига до вас с две години гаранция. Максималното му натоварване е до 120 кг.

Antares
Обща височина 110-120 см
Обща ширина 55-65 см
Височина на седалката 52-62 см
Дълбочина на седалката 49 см
Максимално натоварване 120 кг
Вид опаковка Кашон
Тегло бруто/нето 16/14.65 кг
Гаранция 24 месеца
Производствен толеранс ± 3 см
Обем 0.152 м3
Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива