Посетителски столове


Конферентен стол MAGIX NET

ПЦД 380.00лв 249.00лв

Стремите ли се към това да създавате добро впечатление за вашата фирма у посетителите? Чудите ли се какво още ви липсва за да завършите своята мисия? Ние от Антарес България предлагаме на посетителите несъизмеримо и почти неизчерпаемо разнообразие от посетителски столове за офиси, с които несъмнено ще постигнете обстановката, за която сте мечтали. Удобните мебелни предложения несъмнено ще вдъхват усещане за безспорен професионализъм.

Качество на посетителски столове

Независимо от това, до каква степен е натоварено работното ви ежедневие, то посетителските столове, са в състояние да издържат на това. Качеството им е това, с което можем да се гордеем. А всеки един от вас, закупил си предпочитания от него посетителски стол, притежава реалната привилегия сам да се убеди в това.

До вас достига цветен коктейл от мека мебел - дивани, фотьойли, които да придадат завършения вид във всяко едно помещение. Конструкциите на столовете се изработват от какви ли не материали, било то дървени, метални или алуминиеви. В съчетание с кожа, плат или мрежа, бихте могли да изпъкнете с претенциозния си вкус и изграден нюх към дребните детайли.

Ние сме селектирали не само конвенционални предложения за вас, но и по-изискани модели, които биха паснали перфектно на луксозните офиси.

Посетителските столове са изключително подходяща мебел не само за офис средата, но и за училища, университети, болници, съдилища и други учреждения, които се посещават ежедневно от огромен брой хора.

Голяма част от моделите, които ви предлагаме, биха могли да се подреждат един върху друг. Така не само не ви заемат много пространство, но и при спонтанна нужда от тях, имате възможността лесно да извършите подредбата им.

Всяко едно от нашите предложения притежава свръх удобна облегалка и се предлага в няколко различни цвята. Изберете любимия си нюанс, съчетавайки го с останалите мебели от помещението. Богатият избор е създаден с цел задоволяване на най-претенциозните вкусове на клиентите ни. Изберете вашите посетителски столове и се потопете в несравнимото удобство, което ви предлагат те, благодарение на разнообразните си функции.

Терминът "посетителски стол" не се отнася до стила на стола, а до неговата цел. Нивото на комфорт на столовете за посетители е важен аспект, освен външния му вид. Ако столът е достатъчно удобен, посетителите ще отбележат факта, че офисът обръща внимание на детайлите.

Подобно впечатление за посетителите, всъщност би могло да работи в полза на бизнеса. Освен че разполагаме с гама от стилове, цветове и материали, ние също така се уверяваме, че има различни ценови точки, които да отговарят на всички бюджети.

Обикновено посетителските столове се отличават с различна визия спрямо офис столовете. В класическия вариант те са четерикраки или с S-образна рамка. Най-новите тенденции се опитват да наложат основи с централен крак и колелца. По-хубавите посетителски столове се отличават с много добър дизайн и зашеметяващ комфорт.

Посетителските столове, целят да предразположат клиента. Важно е, когато един човек дойде и му се налага да почака, да има къде да се разположи удобно. Частта за чакане на работното място генерира първото впечатление от вашия офис върху ключовите хора, посещаващи го за бизнес като клиенти, продавачи, посетители, дори потенциални служители на организацията. Така че трябва да отделите време и пари за тази изключително важна област, за да изглеждате по-професионално и гостоприемно.

Безспорно, ние можем да гарантираме и да ви предложим едни от най-качествените и издръжливи столове на пазара. Освен, че разполагаме с широка гама от продукти, всички те подлежат на натоварване до 120кг.
Разликата определно се дължи на материалите използвани за направата на посетителския стол. Качеството винаги определя цената на един продукт. Евтиният стол, може да ви свърши работа за кратко, но определено ако решите да инвестирате в по-скъп, ще разполагате с по-удобен, по-качествен и по-издръжлив във времето продукт.

Най-добре е да закупите посетителски стол, от фирма позната на пазара, която може да ви предложи шоурум и квалифициран персонал, където да отидете и да се уверите сами как изглежда това, което искате да закупите, както и да проверите неговите качества и да зададете своите въпроси относно продукта.

Прочети повече
Затвори

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива