Мениджърски стол LEI HIGH BACK

834.40лв


Мениджърски стол LEI HIGH BACK

834.40лв

Цените са С ДДС

Доставка до 25 работни дни

Код - 1800-LEI


Безплатна доставка над 150лв Безплатна доставка
Може да бъде тестван в изложбената ни зала

Изпрати запитване или поискай оферта за количество
 • мениджърски стол с висока облегалка с опора за глава
 • модерен дизайн, седалка и облегалка, изработени от инжектирана полиуретанова пяна
 • SYN – синхронен механизъм с пет позиции на заключване, даващи възможност за непрекъснати промени в ъгъла на седалката и облегалката, релакс функция и настройване според тежестта на потребителя
 • тапициран с изкуствена кожа BLOOM в цвят по избор
 • регулируеми подлакътници с мека повърхност
 • кръстачка от полиран алуминий с гумени колелца за всички видове настилки
 • максимално натоварване до 160 кг
 • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
 • сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт
 • гаранция 60 месеца

 

 • опция за друг вид дамаскa, вълна или естествена кожа цвят по избор

Оценка : 5.00 - 1 гласа

​Мениджърският стол със средно висока облегалка е в състояние да ви осигури онзи комфорт и удобство на работното си място, за които винаги сте си мечтали. Ние от Антарес България имаме честта да ви представим едно иновативно произведение на изкуството, осигуряващо ви правилна стойка на седене през всичките часове неуморна работа, прекарани зад бюрото.

1800 LEI – кажете стоп на болката в гърба, прешлените и шията

Модерният дизайн е съчетание между динамичното, природното и комфортното. Всяка една част от тази удобна мебел е продукт на дизайнерското мислене и медицинска компетентност. Седалката и облегалката на стола са произведени от полиуретанова пяна. Този вид материал е от изключително висок клас, което предопределя дългия експлоатационен живот на стола. Мениджърският стол би могъл да се тапицира с няколко основни вида материал – вълна, естествена кожа или изкуствена кожа. Независимо от това какъв е вашият избор, то ние ви гарантираме, че ще останете изключително доволни.

Мечтали ли сте някога за перфектната офис обстановка? Какво ви е липсвало до сега? Огромно бюро, удобен стол? Ето че днес ние ви предоставяме реалната привилегия да се обгърнете с неизмерим комфорт. Игнорирайте стопроцентово вероятността в края на работния си ден да чувствате болки в кръста или прешлените. Сложете край на напрежението в мускулите. Изберете правилния начин за грижа на здравето.

Превърнете офиса си в място, което ви вдъхновява да творите и да надграждате натрупаните опит и умения. Столът притежава SYN – синхронен механизъм с пет позиции на заключване. Всяка една от тях ви дава възможност за непрекъснати промени в ъгъла на седалката и облегалката. Почувствайте релакса с всяка една част от тялото си.

Мениджърският стол 1800 LEI разполага с регулируеми подлакътници с мека повърхност. Гумените колелца, с които е снабдено това офис решение, са подходящи за всички видове подови настилки. Максималното натоварване на стола е до 160 кг. Поглезете себе си, инвестирайки в покупката на високотехнологичен мениджърски стол 1800 LEI.

Основни
Облегалка за глава Да
Подлакътници Цена с включени подлакътници
Максимално натоварване 160 кг
Гаранция 60 месеца
Размери
Обща височина 120-129 см
Обща ширина 49.5-64 см
Височина на седалката 44-53 см
Дълбочина на седалката 47 см
Транспортна опаковка
Вид опаковка Кашон
Тегло бруто/нето 22.3 кг
Обем 0.459 м3

Други продукти от семейството

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива