Аксесоари и ирезервни части за офис столове


Регулируем ринг EXTEND V.N.

ПЦД 50.00лв 45.00лв

В категорията "Аксесоари" ние от Антарес България сме се погрижили да ви селектираме множество артикули, които да ви бъдат под ръка в определени моменти. Сред богатото разнообразие ще откриете всякакви видове модели подлакътници, кошници за списания, гумени колела, облегалки, масички и много други. Всеки един от продуктите се характеризира с изключително високо качество, безспорно оправдаващо стойността му.

Аксесоари - кога са ни необходими

В секцията "аксесоари", най-общо казано, сме вмъкнали за всеки по нещо. Ако преди време сте си закупили офис стол, но едва сега решавате, че имате нужда от кожена облегалка, то ние сме се погрижили за това. При нас ще откриете не каква да е облегалка, а допълнение към стола, което ще му придаде изтънчена визия, а на вас самите ще достави нужната доза комфорт и удобство, на които да се наслаждавате. Благодарения на облегалката имате възможността в края на работния ден да не чувствате умора и напрегнатост. Един страхотен начин за протичане на служебните задължения!

Можете да си закупите всякакви видове подлакътници, за да не ви се напрягат мускулите на ръцете. Погрижете се сами за здравето си, защото няма кой друг да го направи вместо вас. Инвестицията в аксесоарите, които ние от Антарес България ви предлагаме, е инвестиция във вашето здраве.

Освежете обстановката във вашия офис и подчертайте чара му по възможно най-разумния начин. Ние ви предлагаме множество предложения, от които да се възползвате. Всяко едно от тях е с европейски произход и две години гаранционен срок.

 

В онлайн магазина на Антарес България ще откриете пълен набор от аксесоари за офис столове, включващи колелца, подлакътници, закачалка за дрехи, както и масички за конферентни столове. Всеки един от тях е произведен от висококачествени материали и се съчетава със столове, произведени от Антарес България.

Живота на всеки стол зависи от това как ще се поддържа той. За да осигурите качествена грижа на вашия офис или мениджърски стол, може да се обърнете към производителя, в случая онлайн магазина Antares-bg.net, където ще откриете всички нужни части и аксесоари, за поддръжката на вашия стол.

Това не е задължително, особено когато говорим за качествено изработени столове. В зависимост от щетата, всеки стол може да се ремонтира или дадена част да се замени. За тази цел може да посетите онлайн магазина на Antares-bg.net, където ще откриете всички необходими частти за поддръжката на вашия офис стол.

Всичко зависи от готовността на всеки човек. Поддръжката на един стол не е нужно да е прекалено времеемко занимание. Нужно е само да намерим доверен магазин, който да разполага с всички нужни части и аксесоари за качествената поддръжка на нашия стол.

На пазара се предлагат всевъзможни части и ментета, с изключително съмнителна стойност. За да не се сдобиете с нещо, за което ще съжалявате впоследствие, пазарувайте единствено от доказани и официални магазини на производители на офис столове, какъвто е онлайн магазинът Antares-bg.net.

В магазините за общи стоки няма как да получите същия експертен съвет, както в специализираните магазини за офис столове. Ето защо винаги е по-добре да пазарувате от специализиран магазин, какъвто е Antares-bg.net, за да си осигурите качествени аксесоари за офис столове.

 

Прочети повече
Затвори

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива