Мениджърски стол KASE SOFT HIGH BACK

1,418.00лв


Мениджърски стол KASE SOFT HIGH BACK

1,418.00лв

Цените са С ДДС

Доставка до 25 работни дни

Код - 8800-KASE-SOFT-HIGH-BACK


Безплатна доставка над 150лв Безплатна доставка

Изпрати запитване или поискай оферта за количество
 • стилен мениджърски стол с висока облегалка
 • седалка и облегалка, тапицирани с изкуствена кожа BLOOM в цвят по избор
 • конструкция от хромирана стомана
 • кръстачка и подлакътници от полиран алуминий
 • TILT механизъм с релакс функция за люлеене или застопоряване в изправена позиция и настройване според тежестта на потребителя
 • максимално натоварване до 120 кг
 • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
 • сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт
 • гаранция 36 месеца

 

 • опция за MULTIBLOCK механизъм
 • опция за изработка с друг вид изкуствена или естествена кожа в цвят по избор

Оценка : 4.33 - 6 гласа

 

​Днес притежавате реалната привилегия да се докоснете до едно прецизно съчетание между стил, класа, удобство и ненадминат комфорт. 8800-8850 KASE SOFT е стол, изцяло създаден за вашата безспорна мениджърска позиция. Столът е съществено важна част от офис интериора. Той не само допълва липсващото му звено, но и успява пълноценно да се погрижи за здравето ви.

Ако желаете никога да не се докосвате до болката и неразположението, в следствие от гръбначните изкривявания, то ние ви препоръчваме мениджърски стол KASE SOFT с висока облегалка. Тази мебел се изработва в два различни материала – естествена или изкуствена кожа. Всеки един от тях е с доказало се високо качество. Наясно сте, че здравината на естествената кожа не би могла да се сравни с каквато и да било друга материя. Еко кожата, на свой ред, предопределя лесната поддръжка на мениджърския стол. Грижейки се правилно за почистването и експлоатацията му, то вие имате възможността дълги години да се наслаждавате на комфорта и удобството.

Тъй като всеки един от вас навярно прекарва дълги часове на работното си място, то производителят се е погрижил за него по възможно най-разумния начин. Люлеещият механизъм служи за люлеене или застопоряване в изправена позиция. Настройките се извършват спрямо тежестта на потребителя. Добре би било да отбележим, че максималното тегло, което може да понесе свръх качествената мебел, не бива да надхвърля 120 кг.

Хромираните подлакътници и кръстачката от полиран алуминий са бонус към продукта, който е умело съчетания между динамичното, функционалното и природното. Опцията за мултиблокиращ механизъм се оказва като най-голямата награда за голяма част от хората, стремящи се към пълна концентрация.

Насладете се на високотехнологичния мениджърски стол KASE SOFT, чиито безспорно качество е на европейско ниво. Подарете си комфорт и удобство на мястото, на което творите и градите своята кариера.

Основни
Облегалка за глава Не
Подлакътници Цена с включени подлакътници
Максимално натоварване 120 кг
Гаранция 36 месеца
Размери
Обща височина 99-117 см
Обща ширина 58 см
Височина на седалката 47-55 см
Дълбочина на седалката 60 см
Транспортна опаковка
Вид опаковка Кашон
Тегло бруто/нето 15.1 кг
Обем 0.33 м3
Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива