Мениджърски стол EPIC HIGH BACK

1,182.00лв


Мениджърски стол EPIC HIGH BACK

1,182.00лв

Цените са С ДДС

Доставка до 25 работни дни

Код - EPIC-HIGH-BACK


Безплатна доставка над 150лв Безплатна доставка
Може да бъде тестван в изложбената ни зала

Изпрати запитване
  • стилен мениджърски стол с висока облегалка 
  • MULTIBLOCK механизъм с пет позиции на заключване, изнесена ос 160 мм за по-голям комфорт, релакс функция и настройване според тежестта на потребителя 
  • черна рамка и подлакътници 
  • черна пластмасова кръстачка с колелца с диаметър 65 мм за всички видове настилки
  • мрежести седалка и облегалка в шест цвята по избор
  • максимално натоварване до 150 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт
  • гаранция 60 месеца

 

  • опция за алуминиева кръстачка

Оценка : 5.00 - 2 гласа

Нуждаете се от стилен мениджърски стол, който умело да се погрижи за вашите комфорт и удобство на работното място? Омръзнало ви е от всички онези нискокачествени мебели, за които плащате малко, но в замяна на това се превръщате в свидетели на болка, дискомфорт, отпадналост и схващания. Ние от Антарес вярваме, че здравето е най-важно за човек, затова стремглаво създаваме модели столове, които да предоставят нечувани до този момент функции, от които да се възползват модерните и работещи граждани.

Днес на вниманието на нашите потребители имаме честта да представим едно от бижутата, които красят магазина ни - Мениджърски стол EPIC HIGH BACK. Този стол е в готовност да разкрие пред вас какво значи да се чувствате като у дома си, докато прекарвате времето си, потънали в сериозни ангажименти и задачи.

Мениджърски стол EPIC HIGH BACK се предлага в черна или бяла рамка и подлакътници. Вие сами решавате кой цвят да посочите, спрямо това какви са личните ви предпочитания, както и това каква е останалата част от обзавеждането в помещението. Имате възможност още да избирате цвета на мрежестата седалка и облегалка. Бихте могли да заложите на класически нюанс или да придадете разчупен вид на офис помещението си и да изберете някой от нашите по-ярки и нестандартни предложения.

В случай, че се нуждаете от експертно мнение или имате нужда от консултация, то бихте могли да се доверите на нашите експерти и то напълно безплатно. Мениджърски стол EPIC HIGH BACK е една от перлите в короната на тази категория, поместила едни от най-висококачествените и функционални решения.

Основни
Облегалка за глава Не
Подлакътници Цена с включени подлакътници
Максимално натоварване 130 кг
Гаранция 60 месеца
Размери
Обща височина 112-122 см
Обща ширина 49-68 см
Височина на седалката 45-55 см
Дълбочина на седалката 41 см
Транспортна опаковка
Вид опаковка Кашон
Тегло бруто/нето 15.3 кг
Обем 0.6 м3
Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива