Работни офис столове


Детски стол KIDO

ПЦД 136.00лв 99.00лв

Ергономичен стол POLARIS

ПЦД 542.00лв 529.00лв

Работен стол LINO

ПЦД 230.00лв 169.00лв

Ергономичен стол ERGOHUMAN

ПЦД 1,219.00лв 989.00лв

Работен стол CAYMAN

ПЦД 233.00лв 169.00лв

Ергономичен стол DARIO

ПЦД 586.00лв 509.00лв

Работен стол ALISTER

ПЦД 288.00лв 209.00лв

Ергономичен стол NEXT

ПЦД 442.00лв 379.00лв

Ергономичен стол ERGOHUMAN LE

ПЦД 1,450.00лв 1,259.00лв

Ергономичен стол ERGOHUMAN UPH

ПЦД 1,245.00лв 1,109.00лв

Ергономичен стол IOO ELITE 2

ПЦД 1,284.00лв 1,169.00лв

Ергономичен стол DARIO BLACK

ПЦД 526.00лв 479.00лв

Ергономичен стол EDGE

ПЦД 488.00лв 429.00лв

Ергономичен стол POFIT

ПЦД 1,365.00лв 1,069.00лв

Ергономичен стол ENJOY 2

ПЦД 1,016.00лв 839.00лв

Ергономичен стол EDWIN

ПЦД 537.00лв 479.00лв

Работен стол DIAMOND WHITE

ПЦД 306.00лв 269.00лв

Ако се стремите към максимална продуктивност и концентрация на работното си място, то трябва да сте наясно, че работният офис стол е предпоставка за това. Бъдете в постоянна кондиция, докато изпълнявате служебните си ангажименти, седнали в качествени луксозни офис столове. Ние от Антарес България ви предоставяме възможността да се докоснете до богатото ни разнообразие от изящни, неповторими и комфортни мебели за офиса.

Работни столове - направете правилния избор и подобрете своята продуктивност

Изборът за стол, в който да прекарвате не малка част от деня си, е наистина трудоемка задача. Всички столове, които ние ви предлагаме, са съчетание между класа, стил, удобство и комфорт. Искате ли да се наслаждавате на спокоен и приятен работен процес, без напрежение и болка в ставите, мускулите, прешлените, шията или гръбнака? Ние ви посочваме начин, чрез който да подобрите кръвообращението, дори и след дълги часове седнали в статична поза.

На какво да обърнем внимание, избирайки такъв стол?

Изберете онзи стол, който е притежание на коктейл от опции, лесни за пригодяване към вашите лични нужди и предпочитания. Издръжливостта на мебелите, които закупуваме за нашия офис, са нещо, което не бива да подценяваме. Това, най-вече зависи от материалите, служещи за тяхната изработка. Всички ние знаем, че естествената кожа е далеч по-издръжлива от изкуствените материали и това ви гарантира дълъг експлоатационен живот на закупения работен стол. Еко кожата, на свой ред, е лесна за поддръжка и можете да се наслаждавате не по малко време на комфорта на стола, ако се грижите подобаващо за нея.

Изберете онези работни столове, при които имате възможността да регулирате наклона на облегалката и седалката, регулиране спрямо теглото на седящия, регулиране височината и други. Независимо от това колко много ви допада на пръв поглед даден стол, то времето е друг важен фактор към който да се придържате стриктно, преди да извършите покупката. Това е една от основните причини продавач-консултантите да ни информират кой стол за какво оптимално време на работа е пригоден.

Всички работни столове, които ви предлагаме, са умело и безспорно ценно съчетание между стил, класа, лукс, удобство и комфорт. Направете своя избор, едва след като изпробвате набелязаната от вас мебел. Инвестирането в стол от Антарес България е инвестиция във вашето здраве.

Офис стол е събирателно наименование за столовете, които се използват в офис. Работните столове са подгрупа на офис столовете. Те са най-разпространения вид, защото се ползват от най-много хора.

Все повече компании осъзнават нуждата техните служители да ползват модерни, комфортни и ергономични столове. По този начин не само запазват здравето на своите служители, но и допринасят за тяхната по-голяма мотивация и енергия.

Когато един стол е удобен и правилно избран, той определно подпомага за по-добрата работа на служителите. На един човек на който се налага да прекара работния си ден на стол, определно му е необходим комфорт, за да може да има максимална концентрация и продуктивност на работното си място.
Различните механизми с които разполага. Например: регулируема височина и наклон на облегалката, регулируема височина и дълбочина на седалката, регулируеми подлакътници, качествени дамаски, които са лесни за поддръжка и не на последно място, сертификатите за качество с които разполага.

Както вече казахме удобният и качествен работен стол е важен компонент за всяка компания, която иска здрави, енергични и мотивирани служители. Не на последно място дизайна на столовете придава завършеност на цялостния дизайн на офис пространството. Както знаем човек има само един шанс за първо впечатление – същото важи и за фирмите.

Разбира се, че по-качествените и по-богатите на функции работни столове, са по-скъпи. Това се дължи на материалите използвани за направата му, както и всички допълнителни екстри, които целят да донесат най-незабравимия комфорт за максимално добро работно представяне.
Най-добре е да закупите работен стол от фирма позната на пазара, която може да ви предложи шоу-рум и квалифициран персонал, където да отидете и да се уверите сами как изглежда това, което искате да закупите, както и да проверите неговите качества, функции и да зададете своите въпроси относно продукта.
Прочети повече
Затвори

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива