Мениджърски стол KASE SOFT LOW BACK

1,180.00лв


Мениджърски стол KASE SOFT LOW BACK

1,180.00лв

Цените са С ДДС

Доставка до 25 работни дни

Код - 8850-KASE-SOFT-LOW-BACK


Безплатна доставка над 150лв Безплатна доставка

Изпрати запитване или поискай оферта за количество
 • стилен мениджърски стол с ниска облегалка
 • седалка и облегалка, тапицирани с изкуствена кожа BLOOM в цвят по избор
 • конструкция от хромирана стомана
 • кръстачка и подлакътници от полиран алуминий
 • TILT механизъм с релакс функция за люлеене или застопоряване в изправена позиция и настройване според тежестта на потребителя
 • максимално натоварване до 120 кг
 • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
 • сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт
 • гаранция 36 месеца

 

 • опция за MULTIBLOCK механизъм
 • опция за изработка с друг вид изкуствена или естествена кожа в цвят по избор

Оценка : 4.00 - 2 гласа

​Мениджърският стол 8850 KASE SOFT LOW BACK е една уникална и неповторима възможност да поглезите цялото си тяло за дълъг период от време. Може би сте чували, че здравето е най-важното нещо и човек не бива да го оставя на произвола на съдбата. За нас от Антарес България това застава в епицентъра на дейността ни и ние създаваме своите мебели, съобразно удобството и комфорта на потребителите, като всячески се стараем да игнорираме причинителите на гръбначни изкривявания или друг вид травми, причинени след дълги часове, прекарвани в седнало положение.

Мениджърски стол 8850 KASE SOFT LOW BACK – стил и класа

Мениджърският стол 8850 KASE SOFT LOW BACK се произвежда с ниска облегалка, която успява да обхване гърба ви така, че той да чувства стабилност през цялото време. Дори и за минута вие не ще чувствате напрегнатост или друг вид дискомфорт, който да нарушава спокойствието ви на работното място. За направата на мебелите използваме единствено висок клас материали, които нееднократно са доказали издръжливостта си. Но не това е единственото важно за потребителите. Преди да закупят която и да е било мебел, те отделят специално внимание на дизайна й, така че да се впише към останалата част от интериора подобаващо. Ние знаем това и се стремим да създаваме класически и изчистени модели, открояващи се със стил и класа и пасващи перфектно към всяка една офис обстановка. Не е ли страхотно?

Конструкцията на стола е от хромирана стомана, която се отличава с непоколебимата си здравина. Кръстачката и подлакътниците се изработват от полиран алуминий, подчертаващ блясъка на мениджърското решение. Съществува опция за MULTIBLOCK механизъм, както и TILT механизъм. Седалката и облегалката, както вече споменахме, са сред фундаменталните части от всеки един мениджърски стол. Ние ви ги предлагаме в два варианта – естествена или изкуствена кожа. Цветът можете да го посочите сами, като пред вас се появява почти неизчерпаемо разнообразие от всевъзможни нюанси. Максималното натоварване на мениджърския стол 8850 KASE SOFT LOW BACK е до 120 кг.

Основни
Облегалка за глава Не
Подлакътници Цена с включени подлакътници
Максимално натоварване 120 кг
Гаранция 36 месеца
Размери
Обща височина 90-98 см
Обща ширина 56 см
Височина на седалката 43-51 см
Дълбочина на седалката 57 см
Транспортна опаковка
Вид опаковка Кашон
Тегло бруто/нето 13.4 кг
Обем 0.317 м3
Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива