Офис мека мебел - класически и модулни офис дивани, фотьойли и табуреткиВ тази категория сме ви селектирали всевъзможни артикули, благодарение на които да обзаведете зони за релаксация, търговски или жилищни площи. Материалите, участващи в изработката на мебелите са, от свръх висок клас. Инвестицията, която възнамерявате да направите, ще ви се отблагодари многократно напред във времето. Всеки един артикул притежава европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, размери и безопасност.

Имате възможността да разнообразите всяко едно от пространствата в луксозните си домове. Мебелите, които ви предлагаме от Антарес България са не само перфектно изглеждащи, но те също така са изключителни удобни. Всеки един, докоснал се до тях, знае че производителят се стреми към това да осигури сто – процентов комфорт на седящите в меката мебел.

Тук ще откриете множество мебели, отличаващи се по форма, материали, цвят и други характеристики. Това, до известна степен, разкрива пред вас един още по-богат избор. Ако сте си харесали определен модел диван, сепаре, фотьойл, то бихте могли да ни посочите допълнително цвета, в който желаете да ви бъде изработен и ние ще се погрижим за останалото.

Защо да изберете нашата мека мебел?

Нашите мебели се различават от тези в останалите търговски вериги по класа на материалите, участващи в изработката им. Голяма част от меката мебел, която ви предлагаме, се изработва от кожа. Тя би могла да бъде естествена или изкуствена, спрямо желанията и предпочитанията на клиентите. Наясно сте, че естествените материали са най-здравите и издръжливи. В случай че решите да си закупите диван, произведен от еко кожа, то ние ви съветваме да се придържате стриктно към инструкциите за правилна употреба. Ако изпълнявате указанията, то притежавате възможността да се наслаждавате на закупения диван или кресло за дълго време.

Фотьойли за ненадминат лукс

Днес всеки един от вас притежава възможността да разчупи скучната обстановка в своя дом, вмъквайки интересни дизайнерски творения, които не само допълват интериора, но също така създават усещане за лукс и висока класа. Обърнете внимание на прецизно селектираните висококачествени фотьойли, отговарящи на всеки вкус, търсения и предпочитания. Предлагаме многообразни и практични решения на добри цени.

По всяко едно време можете да надникнете и за разпродажба, тъй като нашата цел е не само да ви предлагаме решения, но и да се вместваме в бюджета, който сами сте си определили. Изберете търсения от вас фотьойл и му отредете перфектното място в дома си. Вярваме, че с наша помощ всекидневната, хола или трапезарията ще заблестят, а комфортът ще се превърне в неизменна част от ежедневието ви.

Вежливите ни служители са на разположение по всяко едно време, в случай на необходимост. Винаги можете да се възползвате от техните съвети при избор на цвят, материал, размер, модел или друго.

Насочете се към тази категория именно тогава, когато желаете да закупите висококачествена мебел на достъпна цена. Този клас фотьойли намират своето приложение не само при обзавеждането на домове, но също така офиси, заведения, първокласни ресторанти, елитни салони за разкрасяване и много други.

Какво трябва да знаем при избора на подходящия фотьойл?

Не забравяйте, че всеки един от артикулите, които внимателно и грижливо сме селектирали в онлайн магазина, принадлежи към определен стил и има своите особено характеристики и уникални свойства. Някой от моделите биха могли да се използват единствено за сядане, но при други възможностите се разпростират много по-далеч. Сред многообразието ще попаднете на мебели, разполагащи с релакс механизъм или позволяващи опцията за разтягане. Избирайки решение за дома или за офиса, то трябва задължително да се съобразите с няколко важни особености:

  • Стила на помещението;
  • Предназначение на помещението;
  • Цялостната площ.

Дивани – удобство по мярка

Хората живеят в огромна заблуда, мислейки си, че завивките за дивани биха скрили недостатъците им. Всъщност, от който и ъгъл да го погледнете, то на вас са ви необходими дивани, било то холни, кухненски или други. Заложете на нещо модерно, стилно и удобно, което би променило цялостната визия на помещението. В този ред на мисли, нашият онлайн магазин ви предлага изключително огромно разнообразие от мебели, които се различават като дизайн, цвят, материали, качество и цена.

В тази категория ще откриете перфектните решения, подходящи за жилищни помещения, различаващи се по интериор и площ. Предложенията ни са атрактивни не само като визия, но и като цена. Те имат за цел да не зануляват банковите ви сметки. В допълнение на това ще можете да се наслаждавате на функционалност и модерна визия.

Разнообразието от решения позволява на всеки наш потребител да обзаведе по уникален начин дома си. Формите, материалите, дизайните и всичко останало бива изцяло съобразено с последните тенденции при жилищното обзавеждане.

Какви дивани ще откриете в Антарес България?

  • Ъглови;
  • Кухненски;
  • Холни;
  • Класически;
  • Подходящи за спане.

 

Диваните са мебели, които успяват да намерят повече от едно практично приложение. Ако обитавате малко жилище, което не ви осигурява твърде голяма площ, то изборът на разтегателна мебел е перфектният начин за комфортно настаняване на гостите.

Предлагаме ви едни от най-здравите и красиви дамаски, които не просто да осигуряват онзи блясък и изящество, но също така да ви даряват с продължителен експлоатационен период, комфорт и удобство, за които цял живот сте мечтали. Дамаските ще запазят цветовете си за дълго време, независимо от това колко често използвате дадената мебел.

Не се притеснявайте, ако сте решили да си закупите кожена тапицерия, тъй като ние сме се погрижили за нейното лесно почистване. Единствено е необходимо да следвате инструкциите, които нашите вежливи служители ще ви дадат.

Бъдете с няколко стъпала над останалите. Обзаведете офиса, зоните за релакс, обществените помещения или жилищата си по модерен и нестандартен начин, с помощта на удобните, компактни и атрактивни предложения от категорията "Мека мебел". Те достигат до вас с гаранция от 3 години. Доставката се извършва до 25 работни дни.

 

Антарес България е водещ производител на мебели и офис столове. Диваните на компанията са от най-висок клас и гарантират качество, комфорт и лукс. Подходящи са както за домашна употреба, така и за обзавеждане на офис, барове, заведения и други.

На първо място следва да пробваме меката мебел за това дали отговаря на критериите ни за комфорт. След това е важно да обърнем внимание на това кой диван би паснал на интериора ни.

Не на последно място трябва да помислим и за функционалността - има ли възможност диванът, който сме харесали, да се разпъва и да се ползва за легло? Това са все критерии, които са определящи при избора на мека мебел.

Повечето офиси, освен работно средище за служителите на компанията, са и място за бизнес срещи. Обстановката по време на среща следва да е комфортна и уютна, за да се отрази това ползотворно на взимането на решения. Важно е и гостите на компанията да се чувстват добре посрещнати. За всички тези цели е важно офисът да разполага с хубави дивани и фотьойли, които доказано повишават шанса за сключване на сделки.

Това зависи изключително от вида на офиса и целите, за които се използва. За зали, в които посетителите ще изчакват, диванът е добро решение. За конферентни и презентационни зали, пък, по-добрият избор са фотьойлите, тъй като осигуряват индивидуален комфорт на всеки от седящите.

Това е важен въпрос, тъй като в днешно време се предлагат всякакви модели дивани на всевъзможни цени. Често обаче по-евтините дивани са откровено некачествени и след кратка употреба единственото им място е на боклука. Пазарувайте от доказани брандове в сферата на мебелите, какъвто е Антарес България, за да получите сигурно качество на отлична цена.

Основната разлика е в материалите и в конструкцията. Често евтините дивани се изработват от некачествени материали, които са лесно чупливи и разрушими. Ако не искате да гледате как чисто новият ви диван е накъсан или протрит след по-малко от година, инвестирайте в диван от висок клас, който гарантирано ще има дълъг живот, благодарение на висококачествените материали, използвани при производството му.

 

Прочети повече
Затвори

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива