Мениджърски стол 7950 EWE

932.00лв


Мениджърски стол 7950 EWE

932.00лв

Цените са С ДДС

Доставка до 25 работни дни

Код - 7950-EWE


Безплатна доставка над 150лв Безплатна доставка

Изпрати запитване или поискай оферта за количество
  • мениджърски стол с ниска облегалка
  • MULTIBLOCK механизъм с пет позиции на заключване, изнесена ос 160 мм за по-голям комфорт, релакс функция и настройване според тежестта на потребителя
  • тапициран с изкуствена кожа BLOOM в цвят по избор
  • стоманени хромирани подлакътници
  • кръстачка от полиран алуминий с колелца за всички видове настилки
  • максимално натоварване до 130 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт
  • гаранция 36 месеца

 

  • опция за друг вид дамаскa, вълна или естествена кожа в цвят по избор

Оценка : 4.33 - 3 гласа

​Мениджърският стол 7950 EWE е уникално и неповторимо офис решение, което да ви доставя неповторим комфорт през дългите часове, прекарани в седнало положение зад бюрото. Бъдете модерни и се доверете на иновативните технологии, които умеят да се грижат пълноценно за здравето на човек. Покупката на стол от Антарес България е инвестиция не в какво да е, а в собственото ви здраве.

Мениджърски стол 7950 EWE – комфорт, удобство и перфектен дизайн

Мениджърският стол се откроява с модерен дизайн, който, сам по себе си, е основателна причина да извършите покупка на тази мебел. В съчетание с комфорта, който доставя на потребителя, се превръща в незаменима мебел, с която трудно можете да се разделите, веднъж седнали в нея. Ние ви гарантираме за високият клас материали, участващи в направата на стола. Всеки един от тях е с европейско качество, което допринася за експлоатационния живот на нашите мебели.

Насладете се на 3 –годишната гаранция, която получавате автоматично, закупувайки си 7950 EWE. Можете да се възползвате от нея по всяко едно време. Ние изпълняваме вашите желания, независимо какви са вкусовете и предпочитанията ви. Можем да тапицираме стола в естествена или изкуствена кожа. Сами посочвате цвета, като това може да е продиктувано от съображение с останалата офис мебелировка.

Искате ли да бъдете модерни и да чувствате отпочиналост дори и след 10 часа прекарани в офиса зад бюрото? Има само едно единствено решение и то не е стол от мебели Виденов или друга търговска фирма, която ви предлага евтини мебели с ниско качество.

Кръстачката на мениджърският стол е изработена от полиран алуминий. Колелцата са подходящи за всички видове подови настилки. Практични и удобни, те не биха оставили грозни резки върху пода – едни от най-нежеланите последици, които се стремим да избягваме.

Мениджърският стол ще достигне до вас след 25 дни срок. Имате възможността да се насладите на безплатната доставка и дългогодишна гаранция.

Основни
Облегалка за глава Не
Подлакътници Цена с включени подлакътници
Максимално натоварване 130 кг
Гаранция 36 месеца
Размери
Обща височина 97-105 см
Обща ширина 56-66 см
Височина на седалката 46-54 см
Дълбочина на седалката 45 см
Транспортна опаковка
Вид опаковка Кашон
Тегло бруто/нето 13.8 кг
Обем 0.52 м3

Други продукти от семейството

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива