Inside
ПРОДУКТИ

Антарес България работи със стандартно работно време Понеделник - Петък, 8:30 до 17:00ч


Bar, coffee & lobby

В категорията "Bar, coffee & lobby" ще се сблъскате с изключително богато разнообразие от столове, подходящи за всякакви видове помещения. Ние от Антарес ви предлагаме перфектното съотношение между качество и цена, от което да се възползвате. Превърнете вашия ресторант, кафе, закусвалня, трапезария или хол в незаменими места за хранене и забавление. Ние сме вашият правилен избор.

Нашите интериорни творения са високотехнологични произведения, предлагащи се в различна цветова гама. Материалите, участващи при изработката на столовете, са тествани многократно за издръжливост. Гарантираме ви дълъг експлоатационен период, в който сами ще се уверите. В категорията "Bar, coffee & lobby" ще откриете различни видове табуретки и столове, подходящи за обзавеждане на бар, ресторант, кафе или други места.

Защо да си закупите столове от нас?

Продуктите, които ние от Антарес ви предлагаме, са изключително подходящи за най-различни поводи, тъй като успяват да се впишат безкомпромисно към всякакъв вид интериор. В готовност са да се превърнат в неизменна част от помещението, независимо дали то е голямо или малко, като площ. Поставяйки красивите и неповторими столове за бар в трапезарията, бъдете сигурни, че тя моментално ще се преобрази в модерна и функционална.

Без значение от какъв клас е вашият ресторант – свръх луксозно място за най-изисканите клиенти, или малка, семейна закусвалня, то креслата, столовете и табуретките ще подчертаят визията на помещението, отразявайки неговата индивидуалност. Тук ще откриете множество столове, чиито линии са абсолютно изчистени, стилни и подходящи за вашия дизайн.

И това съвсем не е всичко, което успяваме да предложим на своите клиенти – продуктите се предлагат в различни цветове и материали, изграждащи тяхната идентичност. Сами можете да ни посочите изискванията, претенциите, желанията и потребностите си, а ние ще отговорим подобаващо на вашето искане. Конструкцията на мебелите ни е изключително здрава и това позволява да издържат на времето, без износване.

Предлаганото от нас обзавеждане за кафе, бар, ресторант или частен дом успява да внесе елегантност, свежест и оригиналност. По този начин стилът и марката, въздействащи на сетивата, биват подчертани по неподправен начин. Бъдете сигурни, че посетителите на модерния ви ресторант ще имат възможността не само да се наслаждават на вкусната храна, която им поднасяте, но и на обстановката, в която са се разположили.

Мебелите, които ние от Антарес ви предлагаме, са онова оръжие, помагащо за извайване на неповторим интериор с индивидуален стил. Модерното бар обзавеждане ще освежи цялостната визия на нощните клубове, пицарии, кафенета, ресторанти.

Заложете на високото качество и достъпни цени. Ние ви предлагаме разумно решение за всяко помещение. Антарес е вашият модерен избор.


Оценка: 4.8 - 30 гласа
Вход за Партньори