Мениджърски стол 7600 SHINY

1,078.00лв


Мениджърски стол 7600 SHINY

1,078.00лв

Цените са С ДДС

Доставка до 25 работни дни

Код - 7600-SHINY


Безплатна доставка над 150лв Безплатна доставка

Изпрати запитване или поискай оферта за количество
  • мениджърски стол с висока облегалка, изработени от инжектирана полиуретанова пяна
  • тапициран с дамаска BONDAI в цвят по избор
  • MULTIBLOCK механизъм с пет позиции на заключване, изнесена ос 160 мм за по-голям комфорт, релакс функция и настройване според тежестта на потребителя
  • колелца за всички видове настилки
  • кръстачка и подлакътници от полиран алуминий
  • максимално натоварване до 130 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт
  • гаранция 36 месеца

 

  • опция за изработка с вълна, изкуствена или естествена кожа в цвят по избор

Оценка : 5.00 - 1 гласа

​7600 SHINY EXECUTIVE е перфектният мениджърски стол, който би направил престоя ви на работното място изключително удобен. Ние залагаме изключително много на високото качество, което безспорно достига до всеки един от вас, посредством богатия ни асортимент от столове. Това е най-важната мебел, освен матрака, която се грижи за прешлените, гърба и шията.

7600 SHINY EXECUTIVE е стол, който се предлага в два варианта: висока или ниска облегалка. Осъществете своя избор на базата на личните си вкусове и предпочитания. Моделът се изработва от инжектирана полиуретанова пяна, която несъмнено ще ви дари с изумително усещане по време на престоя си на тази мебел.

Имате възможността да избирате сред няколко основни варианта, в които ви предлагаме високотехнологичното произведение. Предлагаме ви го в две различни тапицировки. Изберете сред качествена вълна, изкуствена или естествена кожа. За да ви убедим в това колко важен е за нас клиентът, то ние ви предоставяме възможността сами да ни посочите цвета, в който желаете да бъде изработен вашият стол.

Предимството да притежаваш 7600 SHINY EXECUTIVE

Ние смятаме, че е истинско предимство дори това да притежаваш стол с MULTIBLOCK механизъм и пет позиции на заключване. Като бонус за допълнителния комфорт на потребителите ни сме се погрижили да им осигурим релакс функция и настройване според тежестта им.

Мениджърският стол достига до потребителя с колелца, каквито желае той, спрямо настилката в дома или офиса. Материалите, използвани за цялостната направа на тази мебел, са прецизно подбрани, с цел доставяне на максимална доза комфорт и удобство. Кръстачката и подлакътниците се изработват от полиран алуминий.

Запознайте се предварително с предимствата и характеристиките на нашите столове, за да бъде вашият избор възможно най-правилният. Когато избираме мениджърски стол ние сме длъжни да обърнем внимание не само на дизайна, но и на комфорта. Ето защо ви предоставяме подробна информация в писмен вид за един от най-търсените артикули в нашия каталог. Направете своя живот по-лесен и удобен, от този на останалите!

Основни
Облегалка за глава Да
Подлакътници Цена с включени подлакътници
Максимално натоварване 130 кг
Гаранция 36 месеца
Размери
Обща височина 129-136 см
Обща ширина 55-64 см
Височина на седалката 44-51 см
Дълбочина на седалката 46 см
Транспортна опаковка
Вид опаковка Кашон

Други продукти от семейството

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива