Офис Столове


Работен стол LINO

ПЦД 230.00лв 150.00лв

Ергономичен стол ERGOHUMAN ULTRA

ПЦД 1,253.00лв 999.00лв

Ергономичен стол ERGOHUMAN

ПЦД 1,219.00лв 849.00лв

Работен стол AVALON

ПЦД 364.00лв 219.00лв

Ергономичен стол DARIO

ПЦД 651.00лв 489.00лв

Ергономичен стол NEXT

ПЦД 469.00лв 349.00лв

Ергономичен стол ERGOHUMAN LE

ПЦД 1,450.00лв 999.00лв

Ергономичен стол POLARIS

ПЦД 598.00лв 499.00лв

Ергономичен стол POFIT 2

ПЦД 1,486.00лв 1,239.00лв

Ергономичен стол ERGOHUMAN ELITE 2

ПЦД 1,574.00лв 1,319.00лв

Ергономичен стол IOO ELITE 2

ПЦД 1,370.00лв 1,139.00лв

Ергономичен стол DARIO BLACK

ПЦД 581.00лв 479.00лв

Ергономичен стол EDGE

ПЦД 478.00лв 379.00лв

Ергономичен стол GENIDIA

ПЦД 1,445.00лв 1,199.00лв

Ергономичен стол ENJOY 2

ПЦД 1,108.00лв 749.00лв

Детски стол KIDO

ПЦД 136.00лв 89.00лв

Ергономичен стол EDWIN

ПЦД 594.00лв 459.00лв

Ние от Антарес България се гордеем с колоритното разнообразие от офис столове, което предоставяме на вашето внимание. В основата на нашата политика заляга стремежът ни към това да превърнем престоя ви на работното място в истинско приключение, подплатено с удобство и комфорт. И всичко това, благодарение на разнообразните офис столове, които сме селектирали прецизно, с цел задоволяване на най-капризните вкусове. Разчитайте на нашите съвети и се доверете на качеството, предложено от големи търговски марки.

офис столове цени, стол за офис, президентски столове

Любезният персонал е на ваше разположение по всяко едно време. Всеки един от членовете на екипа ни притежава нужните знания и компетенции, относно характеристиките на столовете и техните функции и допълнителни екстри. Голяма част от артикулите са предназначени за ползване за определен интервал от време. В зависимост от това колко часа на ден прекарвате в седнало положение, то бихте могли да изберете вашата перфектна офис мебел.

Офис столове – умело съчетание между комфорт, удобство и съвършен дизайн

Тук несъмнено ще се потопите в почти неизчерпаемото количество от офис столове, подходящи за вашата работна среда. Сред тях най-ярко открояващи са офис столовете, ергономичните и регулируемите. Те са силно предпочитани, тъй като позволяват на потребителя да се почувства, чисто и просто, като у дома си.

Навярно сте чували, че човек колкото и добре да се чувства на работното си място, рано или късно му се налага да подмени своя стол за офис. Искате ли да се докоснете до свръх комфорта и ненадминатото удобство? Ние ви го предлагаме, посредством дишащата мембрана, участваща в тапицерията на голяма част от офис решенията.  Те са изключително подходящи за горещите летни дни през годината. В съчетание с кожа, плат или друг материал, сте на път да се превърнете в притежател на истински шедьовър.

В съчетание с подходящото бюро, можете да превърнете офиса си в място, което не остава незабелязано от клиентите на фирмата. В епицентъра на нашата политика несъмнено заляга стремежът ни да осигурим ненадминато удобство и комфорт за нашите потребители. Освен това изграждането на трайни взаимоотношения с тях е от ключова роля за дейността ни.

Всички столове се предлагат в най-разнообразни цветове и клиентът сам посочва любим нюанс, в който желае да му се изработи конкретната мебел. Доверете се безрезервно на помощта и съдействието, които ще ви окаже милия и любящ персонал. На разположение сме за вас по всяко едно време и сме в готовност да ви предложим най-качествените офис столове на изгодни и приемливи цени.

Цената на качествения офис стол е многокомпонентен фактор, който включва в себе си дизайн, качествен материал, ергономичност, функционалност и удобство. Ако сте от хората, които обичат комфорта, но и държат на здравето си, непременно трябва да разгледате колекцията от столове, която предлагаме. Моделите са предпочитани от IT фирмите в България, тъй като всеки офис стол предлага нужния комфорт и спокойствие в служителя, а работодателя е сигурен, че едновременно с това се грижи и за здравето на своя екип. Благодарение на ергономичните характеристики тези предложения са едни от най-добрите и предпочитани на пазара.

Здравето е преди всичко останало — изберете своя стол за офис

Инвестицията за офис мебел е инвестиция във вашето здраве. Нима желаете да усещате непрестанни болки и дискомфорт в зоната на гърба, гръбнака, шията или прешлените? Ние от Антарес България за нищо на света не бихме ви причинили този мрачен завършек на дългия работен ден, който да се превърне в перманентно изживяване.

Преди да изберете желания стол, запознайте се с всичките му характеристики и предимства. Нашите предложения са изключително подходящ начин да разнообразите до неузнаваемост обстановката на работното си място, внасяйки лукс, класа и изтънченост на приемливи цени.

Времето, което прекарваме в седнало положение, е не по-малко от 8 часа на ден. Това е и основната причина столът да се превръща в главен елемент на работното място.

Разгледайте всичките ни предложения и изберете онзи стол за офис, в който ви е най-приятно да седите. Освежете работното си място, като същевременно с това, си осигурявате максимален комфорт и грижа за здравето.

Президентски столове - какво не знаете за тях?

Всеки един от уникалните и неповторими президентски столове се отличават с визия, която е в състояние да спре дъха на потребителя. Едва ли ще срещнете на друго място по-функционални и практични столове, които ще внесат неописуем комфорт на работното ви място. Ако искате да превърнете в мимолетна творческа дейност всичките онези часове, прекарани пред компютъра, то значи сте попаднали на възможно най-правилното място.

Благодарение на висококачествените столове, вие не само успявате да създадете ведра атмосфера на работното си място, но също така забравяте мигновено за дискомфорта и чувството на отпадналост, след края на дългия работен ден. Тези мебели са в състояние да променят вашите ежедневни навици.

Всички офис столове се предлагат на цени, достъпни за масовия потребител. Съотношението между качество и цена е в позиция да изправи на крака и да предизвика онзи клиент, в чиито съзнание се е загнездила ясната мисъл да оборудва офиса си с възможно най-правилната мебел. Нужно е единствено да проявите дързост, спомагаща ви да наложите мащабни промени в офис обстановката.

Хората, отделящи не малка част от времето си за творчество, биха могли да почувстват онзи прилив на енергия, който единствено столовете от Антарес  са в състояние да им осигурят. Независимо от това какви са индивидуалните ви предпочитания, то същинските произведения на изкуството ще ги удовлетворят. Всеки един от нас се стреми да си осигури максимално удобство и здравословни условия на работа. Ето, че днес това е напълно възможно. Единственото, което се изисква от вас, е да извършите еднократна инвестиция, която ще ви се отблагодари многократно напред във времето.

Серията от президентски столове притежават всички онези качества, включващи комфорт, стил, функционалност, и не на последно място, ергономичност. Именно това ги издига на челни позиции сред класациите за най-модерните и добри столове, предназначени за офис обстановката. Това, което поучавате, закупувайки си мебел от богатия асортимент на Антарес е истинска прегръдка, на която можете да се наслаждавате с всеки изминал ден.

Чудили ли сте се някога как ли се чувства президентът, докато прекарва часове наред, седнал в своя стол за офис? Днес вие притежавате възможността сами да се сблъскате с цялото това удобство, изпитано от най-висшестоящите. Превърнете се в управник на собственото си здраве и комфорт. Шедьоврите, които Антарес ви осигурява, въплъщават съвършенството в себе си. 

Залагайки на свръх луксозни офис столове, вие автоматично избирате практичността, модата, стила и цялостната промяна. Превърнете се в дизайнер на собственото си работно място. Не чакайте друг да се погрижи за него, защото единствено вие сте в състояние да решите кое е най-добро за вас и вашето тяло.

Всички ние сме чували, че за да се постигне успешен бизнес, то изискващо е да бъдат осигурени добри условия на работното място. Не забравяйте, че служителите са онова двигателно звено на целия работен процес, без което нищо не би изглеждало по същия начин. Моментите, в които се налага да водите преговори с клиенти, също изискват използването на удобна и практична мебел, както за вас, така и за човека отсреща.

Искате ли да се почувствате като победител, като човек, който е успял да завоюва онова, към което някога се е стремял? Предлагаме ви да се възползвате от предимствата и функционалността на офис столовете. Единствено със столовете от Антарес служителите ви ще почувстват мотивацията, изстрелваща ги към върха, а клиентите няма дори и за миг да се поколебаят да изберат вас и предлаганите услуги.

Избирайки работни столове, луксозни офис столове или президентски столове, предлагани ви от Антарес, то вие сте на път да осъществите  най-съкровените си мечти. Сплотете своя екип и покажете на всеки един служител колко ценен е той за вас.

Мебелите се предлагат с три години гаранционен срок. Всеки един артикул достига до вас в рамките на 25 работни дни. Получавате европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, размери и безопасност. Преобразете цялостната атмосфера в офиса си и създайте комфорт и удобство на екипа, който неуморно работи и твори. Това е перфектният начин да ги мотивирате и, паралелно с това, да увеличите продуктивността им в пъти повече.

 

Ергономичността и функционалността са водещи при избора на офис стол. Добрите офис столове се характеризират с много възможности за настройка на седалката, облегалката, лумбалната опора и подлакътниците. Предлагат се с по-дълга гаранция , вложените материали са с високо качество и в повечето случаи са сертифицирани от независима компания. Най-сигурният вариант да се уверите, че даден стол е добър, е като го видите на живо.

Важно е да се определи за какво и колко време дневно ще бъде използван. Също така, имате ли нужда от допълнителни функционалности и механизми. В повечето случаи специализираните магазини предлагат подробна информация за предлаганите от тях продукти, специални филтри с които да улеснят избора Ви и най-вече професионална консултация, с която да Ви улеснят и спестят време.
Да, има значение. Определят се според телосложението на човека, който ще го ползва и пространството, в което ще се използва. Препоръчително е да изберете модел, който може да регулира височината на облегалката, височината и дълбочината на седалката. По този начин можете да гарантирате комфорт на голям диапазон от потребители, без да се налага да се закупуват различни модели.
Желателно е да се посети изложбена зала. При тест на офис стола правилно ще прецените дали той има комфорта и функционалностите, които желаете. В повечето случаи в изложбените зали има добре обучени специалисти, които биха Ви помогнали с избора на точния стол.

Ефективността в работата се дължи изключително много на правилно подбрания офис стол. Качеството и функционалността пазят здравето на служителите, а това води до подобряване на концентрацията и продуктивността.

Инвестицията в качествен офис стол е инвестиция в здравето, работоспособността и продуктивността на потребителите и гаранция за дълъг експлоатационен живот.

 

Прочети повече
Затвори

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива