Мениджърски стол EWE HIGH

976.00лв


Мениджърски стол EWE HIGH

976.00лв

Цените са С ДДС

Доставка до 25 работни дни

Код - 7900-EWE


Безплатна доставка над 150лв Безплатна доставка

Изпрати запитване или поискай оферта за количество
  • мениджърски стол с висока облегалка
  • MULTIBLOCK механизъм с пет позиции на заключване, изнесена ос 160 мм за по-голям комфорт, релакс функция и настройване според тежестта на потребителя
  • тапициран с изкуствена кожа BLOOM в цвят по избор
  • стоманени хромирани подлакътници
  • кръстачка от полиран алуминий с колелца за всички видове настилки
  • максимално натоварване до 130 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт
  • гаранция 36 месеца

 

  • опция за друг вид дамаскa, вълна или естествена кожа в цвят по избор

Оценка : 4.56 - 9 гласа

​Искате ли да усещате комфорт и удобство на работното си място? Омръзна ли ви от непоносимите болки в гърба и прешлените, които чувствате ежедневно? Ние имаме страхотно предложение за вас. Доверете се на качеството, за което ви предоставяме 3 години гаранция. Ние от Антарес България работим на европейско ниво и нашите модели столове са вашата инвестиция в собственото ви здраве. Не губете време, а подобрете концентрацията си в офиса и паралелно с това, повишете продуктивността си.

7900 EWE – удобство и комфорт на работното място

Мениджърският стол с висока облегалка спомага за заемане на правилната поза на седене, която не би довела до гръбначни изкривявания или друг вид травми, които да лекувате години наред. Не позволявайте стола на работното ви място да се превърне във фактор, подтикващ ви да смените своята професия. Бъдете с няколко стъпала пред битовите проблеми и вземайте решения за тях възможно най-бързо.

Ние работим с висок клас материали, които гарантират за дългия експлоатационен живот на мениджърската мебел. MULTIBLOCK механизмът с пет позиции на заключване, изнесена ос 160 мм спомага за по-голям комфорт, релакс функция и настройване според тежестта на потребителя. Доверете се на изпробваното вече качество от хиляди потребители, които ни изпращат благодарности ежедневието.

Нека не забравяме, че след матрака, столът е втората по важност мебел, при покупката на която следва да проявяваме засилено внимание. Бихте могли да поръчате нашето офис решение тапицирано в естествена или изкуствена кожа. Цветът е плод на вашето собствено предпочитание. Съобразете го с останалото обзавеждане в офиса и заявете на милите ни служители за своите желания. Страхотно е, нали. Бързо, сигурно и качествено решение за повишаване на продуктивността и постигане на перманентно чувство за отпочиналост и комфорт.

Стоманените хромирани подлакътници са като допълнение към перфектния офис стол. Ръцете ви ще заемат правилната поза и не ще чувствате неразположение, в следствие на мускулните схващания. Мениджърският стол 7900 EWE ви позволява да се почувствате като у дома си навсякъде където и да сте.

Основни
Облегалка за глава Да
Подлакътници Цена с включени подлакътници
Максимално натоварване 130 кг
Гаранция 36 месеца
Размери
Обща височина 121-129 см
Обща ширина 56-66 см
Височина на седалката 46-54 см
Дълбочина на седалката 45 см
Транспортна опаковка
Вид опаковка Кашон
Тегло бруто/нето 21.5 кг
Обем 0.52 м3

Други продукти от семейството

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива