Конферентни столове


Конферентен стол MAGIX NET

ПЦД 380.00лв 249.00лв

Конферентните столове, най-общо казано, притежават свойството да изграждат първото впечатление на хората са същността на вашата фирма. Искате ли да постигнете мечтаната обстановка във вашия офис? Ние от Антарес България имаме невероятни предложения за вас. Селектирали сме всевъзможно конферентни решения, с които да допълните стила и класата на работното си място.

Достигнете до истинския изграден професионализъм, благодарение на нашите удобни модели, представляващи умели съчетания между динамично, функционално и природно.

Конферентни столове - перфектното решение за натовареното работно ежедневие

Цялата гама от най-разнообразни столове за конферентните помещения са произведени по начин, който несъмнено ги превръща в издръжливи на натоварването. Можете да разгледате какви ле не модели, в дизайна на които участват различни видове материали - дърво, алуминий, метал и други. В съчетание с мрежа, кожа или плат, вие сте на път да се превърнете в собственик на истинско произведение на изкуството. Асортиментът ни предлага както по скъпи решения, така и по-евтини, спрямо нуждите на потребителите. Ако не желаете покупката ви да променя банковата ви сметка, то бихте могли да заложите на по-икономичен вариант.

Част от столовете, достигащи до вас, биха могли да се подреждат един върху друг. Това, до известна степен, е един от плюсовете, които не бива да пренебрегвате в процес на избиране на мебели. Ако се състои непредвидена среща или друг вид мероприятие, то можете да се чувствате подсигурени от към столове за посетителите, тъй като не заемат много място и лесно се подрежат за отрицателен период от време.

Подходящи са за разнообразни помещения. Предимно биват закупувани с цел провеждане на съвещания или друг тип срещи и събирания в конферентни помещения. Използват се за подредба около маси в университети, училища и друг вид учреждения.

В какво се състои удобството на конферентните столове?

Едно от свръх предимствата на този тип мебели се състои в удобството на техните облегалки. Можете да срещнете столове, чиито облегалки са произведени от мрежа, кожа, плат или друго. Качеството е безспорно най-големият плюс, който можем да ви осигурим. То е онова, което несъмнено оправдава вашата инвестиция.

Запознати сме с това колко важно е на работното си място да имаме удобни столове, грижещи се за нашето здраве, но често забравяме за това. Ето че днес, Антарес България сме тук да ви напомним за това. Не позволявайте да чувствате напрегнатост и умора след края на работния ден. Концентрацията е резултат от удобството и комфорта, които изпитваме в процес на работа. Подарете си ги, благодарение на Конферентните столове, достигащи до вас.

 

Не е задължително конферентните столове да са скъпи, но този вид столове правят първото впечатление за нивото на компанията. В тази връзка е добре да се инвестира в по-стилни и класни продукти, които да впечатлят и предразположат гостите и клиентите Ви.

Доброто впечатление, което ще направите пред клиентите Ви по време на срещата в конфоерентната зала, е важно. А първият поглед – това е обзавеждането. Трябва да подберете конферентни столове с впечатляваща визия и комфорт.
Основно конферентните столове се разделят на два типа. Едните са предназначени за зали, за срещи, другите за семинарни и зали за обучение. При втория тип е препоръчително да бъдат с масички. С тях потребителите ще се чувстват по-комфортно. В повечето случаи този тип продукти са с изчистен дизайн, лесни са за местене и съхранение.

Едната причина е финансова. Инвестицията в качествени конферентни столове е дългосрочна. Друга причина е комфорта - всички клиенти трябва да се чувстват добре по време на среща. Разбира се, има още много причини, но тези са най-съществени.

Емоционално! Клиентите Ви ще се чувстват приятно в тази обстановка, разговорите ще протичат по-леко и може би осигурявайки им комфортна и луксозна среда по-лесно ще постигнете целите си в тези срещи.

Доказаните производители застават с името си зад всеки един произведен продукт. Влагат по-качествени материали, предлагат по-дълга гаранция, притежават сертификат за качество на управление, сетифицират произведените от тях продукти.

Всички тези компоненти допринасят за сигурността на продукта, по-дългия експлоатационен период и адекватната реакция при възникнал евентуален проблем.

 

Прочети повече
Затвори

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива