Ергономични столове


Ергономичен стол POLARIS

ПЦД 582.00лв 499.00лв

Ергономичен стол ERGOHUMAN

ПЦД 1,219.00лв 899.00лв

Ергономичен стол DARIO

ПЦД 586.00лв 489.00лв

Ергономичен стол NEXT

ПЦД 442.00лв 349.00лв

Ергономичен стол ERGOHUMAN LE

ПЦД 1,450.00лв 1,099.00лв

Ергономичен стол POFIT 2

ПЦД 1,365.00лв 1,229.00лв

Ергономичен стол ERGOHUMAN ELITE 2

ПЦД 1,442.00лв 1,299.00лв

Ергономичен стол IOO ELITE 2

ПЦД 1,284.00лв 1,169.00лв

Ергономичен стол DARIO BLACK

ПЦД 526.00лв 479.00лв

Ергономичен стол EDGE

ПЦД 488.00лв 389.00лв

Ергономичен стол GENIDIA

ПЦД 1,445.00лв 1,299.00лв

Ергономичен стол ENJOY 2

ПЦД 1,016.00лв 799.00лв

Ергономичен стол EDWIN

ПЦД 537.00лв 459.00лв

Ергономичен стол HUMANTECH

ПЦД 588.00лв 489.00лв

Защо ергономията е толкова важна?

Ергономични столове на топ цени от Антарес България

Ние от Антарес България сме селектирали специално за вас множество предложения, способни да се погрижат пълноценно за вашето здраве. Не позволявайте столът да се превърне в предпоставка за перманентната болка в ставите, кръста, гърба, прешлените или шията. Доверете се на ергономичните столове, които се отличават от всички останали продукти на пазара с високото си качество и стилен дизайн.

Ергономични столове - най-доброто, което някога е съществувало

Най-добрият ергономичен стол съчетава в себе си няколко основни функции, грижещи се пълноценно за здравето на човек. От огромно значение е да се превърнете в собственик на удобна седалка, опора за кръста, която би могла да се регулира и опора, на която да облегнете гърба си. Благодарение на тези три основни характеристики, вие имате възможността да намалите напрежението в мускулите, както и да избегнете травми в гърба. Звучи страхотно, нали?

Нашите столове, които можете да разгледате в онлайн магазина ни са перфектно съчетание между ненадминато качество, завладяващ дизайн и притежаващи иновативни технологии като Body Balance, която позволява 3D движение на седалката. Артикулите ни са перфектното допълнение не само за хората, отделящи нужното внимание за собственото си здраве, но и за фирмите, които защитават репутацията си, като държат на безкомпромисния имидж.

Каква е основната функция на тези столове?

Ергономичните столове са създадени с една единствена цел и тя се състои в това да осигуряват нужния комфорт на хората, така че в края на работния ден те да не чувстват умора и натовареност. Доброто положение на тялото, до известна степен, предопределя и желанието на хората да творят и да подобряват своите постижения на работното място.

Инвестирайки в тази мебел, то вие инвестирате в собственото си здраве. Закупувайки си ергономичен стол за офиса, се лишавате на по-късен етап да заплащате в пъти повече за скъпи процедури, лекуващи вашите травми.

По-добре би било да промените минимално банковата си сметка, отколкото да закупите евтин стол с ниско качество, допринасящ за допълнителна умора в края на работния ден. Възползвайте се от нашите луксозни, стилни, комфортни и удобни ергономични столове, на европейско ниво.

 

Седенето на стол се е превърнало в ежедневна дейност за огромна част от работещите хора. Продължителното седене води до здравословни проблеми и затова е важно да се инвестира в качествен ергономичен стол, който подобрява цялостната стойка при седене и елиминира болките в кръста и гърба.

Обикновените столове имат една единствена функция - да осигуряват място за седене. В най-добрия случай те имат и естестическа функция, но нищо повече. Ергономичните столове, от друга страна, осигуряват комфорт и подобряват значително стойката на седящия, с което и цялостното му здравословно състояние.

От една страна обикновените офис столове са по-достъпни, а от друга ергономичните подобряват цялостното представяне на служителите, осигурявайки им по-комфортна работна среда. Инвестицията в здравето на служителя е една от най-разумните, а ползите са в далеч по-добрите резултати.

Ефективността и коефициента на полезно действие (КПД) на всеки служител зависи от неговото здравословно и емоционално състояние. Инвестирането в комфорта, сигурността и щастието на служителите е един от най-ефективните подходи за подобряване на работата и ефективността на всеки работник. Ергономичните столове са един добър начин за постигане на точно това.
Ергономичните столове са направени специално, за да следват стойката на гръбначния стълб. Нещо повече, тяхната конструкция е изградена така, че да подсилва и подкрепя местата, които са най-натоварени по време на седене, а това са кръста и врата.

На пръв поглед ергономичните столове изглеждат стресиращо скъпи, но когато се запознаем с ползите от тяхното закупуване, както и дългия живот, който фирмата производител им гарантира, тогава нещата изглеждат по съвсем различен начин. Инвестицията в скъп ергономичен стол се равнява на инвестиция в по-добро здравословно състояние, повече комфорт и по-добър тонус.

 

Прочети повече
Затвори

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива