inside
ПРОДУКТИ

Промоции и специални оферти

Ние в Антарес държим да бъдем близо за всички, които вярват в нас и нашите продукти. Ние влагаме всичките си умения при избора на дизайн, проекти, качествени материали и всичко нужно, което оказва положително влияние при структурирането и проектирането на един стол, независимо дали то е предназначен за офиса, дома или е просто такъв, който е перфектен за почивка.

Принципите на красивия и удобен стол

По време на нашите промоции, вие ще можете да се запознаете доста по-добре с нашето богато портфолио и предложения, които са качественият път към уникалното удобство в офиса или дома.

Ние следваме строго принципите на красивия стол не само като мебел. За нас той е здравословен начин на работа, защото държи стойката в правилно положение. За нас той е и натуралния начин за почивка по време на работния натоварен ден.

Защо промоция?

Факт е, че нашите столове имат точно определена от нас мисия, която да пасва на вашите високи очаквания. Те са свързани с приятното време по време на работа в офиса, касаят и почивката у дома, която важи за цялото семейство. Това са изначални цели, на които ние в Антарес не бихме си позволили да изневерим.

Сега е моментът да се докоснете точно до онова качество, за което четете тук. Сега, защото именно ви предлагаме по-достъпен начин. Тъй като нашите столове са категорично аксесоари с име и стандарт, ние държим всеки от клиенти ни, който е готов за това изживяване да може да го направи по по-лесен начин. Ето затова са и нашите промоции.

Сега имате уникалния шанс да се сдобиете с един, два, три или цял комплект столове за офиса или дома на абсолютно конкурентна и ниска цена.

Само сега и при нас можете да откриете онзи стол, който "заглеждате" от доста време. Причината да си го позволите ли? Вашето удобство, това на служителите ви в офиса, а защо не и по-ниската цена?

С промоциите на столове при нас целим едно от най-важните неща – да бъдем близо до онези от нашите клиенти, които вярват в нас и качеството на столовете, които им предлагаме.

Защо да се възползвате от промоцията ни?

Именно защото е промоция и предлага същите качествени продукти на доста по-достъпни цени. По този начин можете да планирате по-мащабно ново обзавеждане за офиса или дома. В крайна сметка идеята е да се оборудвате с точния за вас и работното място стол, който да бъде точно онова, което сте искали от него.


Огромната селекция от всякакви офис столове, мека мебел, кетъринг оборудване и обзавеждане в онлайн магазина Antares-bg.net гарантира постоянни промоционални оферти и предложения. В онлайн магазина на Антарес България ще откриете промоции на продукти от всяка категория.

Пазаруването на промоционални цени е една от най-разумните потребителски практики. Тя ни позволява да получаваме повече, давайки по-малко. Ако отделите достатъчно време ще може да се сдобиете със страхотен продукт на далеч по-привлекателна от първоначалната цена.

Сред потребителите сякаш витае разбирането, че само евтините столове и като цяло продукти се пускат на промоция. Това е далеч от реалността и Антарес България е добър пример за това.

В онлайн магазина Antares-bg.net ще се уверите, че дори офис столове от висок клас също се пускат на промоция, което ви позволява да се сдобиете с такъв висококачествен стол на доста по-евтина цена.

Поединично разликите не са толкова съществени, за да се усетят, но ако след известно време направите една проста сметка ще установите, че парите, които спестявате, пазарувайки на промоции, са достатъчни, за да закупите поне още един стол, който ще ви дойде като бонус.

За разлика от много други магазини, където промоциите са с предимно сезонен характер, в онлайн магазина Antares-bg.net намалените цени са константна величина. Тук постоянно има промоции на най-различни модели столове, мебели и други. Така, независимо кога посетите онлайн магазина, вие ще може да се възползвате от някоя привлекателна промоция.

Важен детайл, който трябва да се уточни относно промоциите в онлайн магазина Antares-bg.net е, че те могат да засегнат всеки отделен продукт в даден момент. Ако сте си харесали стол, който не е по джоба ви, винаги може да изчакате, за да бъде пуснат на промоция.

По-добрият вариант, обаче, е да разгледате секцията с промоционални оферти в онлайн магазина на Антарес България и сме сигурни, че ще намерите стол със същите характеристики, който вече се предлага на промоция.


Оценка: 4.6 - 23 гласа
Вход за Партньори