Барбарон WAVELET

238.00лв


Барбарон WAVELET

238.00лв

Цените са С ДДС

Доставка до 25 работни дни

Код - WAVELETИзпрати запитване
  • пуф с цип, тапициран с дамаска KORTEXIN в цвят по избор
  • подходящ за детски стаи и центрове, зони за релаксация, плажове и др.
  • пълнеж от полистиренови топчета
  • максимално натоварване до 120 кг.
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • гаранция 24 месеца

Оценка : 4.25 - 8 гласа

Пуфовете са едни от най-желаните придобивки както у дома, така и във всяко едно друго помещение. Ние от Антарес България ви предоставяме възможността да се възползвате от висококачествените барбарони, достигащи до вас на достъпни цени. А качеството е безсмислено да се коментира. Пуфовете, които ние произвеждаме, са с гаранционен срок, който много малка част от фирмите производители на мебели си позволяват да ви обещават. Ние, обаче, ви гарантираме 24 месеца, през които сами ще се убедите в здравината на материалите, участващи в производството на меките и комфортни мебели.

Пуфът легло се изработва с цип, който служи за по-лесна и комфортна поддръжка. Тапицировката се произвежда от високоустойчива и непромокаема дамаска. Огромна част от хората, закупуват пуфовете за своите деца, но истината е там, че самите те трудно съумяват да се разделят с тях. Меките барбарони са подходящи както за детски стаи на момченца или момиченца, така и за центрове за деца, зони за релакс, плажове и друг вид помещения.

Ако се чудите какво придава тази комфортност на барбароните, то ние сме в готовност точно, кратко и ясно да ви отговорим и на този въпрос – пълнежът от полистиренови топчета е предпоставка за удобството, на което се наслаждавате всеки миг, прекаран в пуфа. Максималното натоварване на барбарон WAVELET е до 120 кг. Променете всяко едно помещение и поглезете цялото си семейство, без да се налага да променяте банковата си сметка.

Основни
Максимално натоварване 120 кг
Гаранция 24 месеца
Размери
Обща височина 27 см
Обща ширина 130 см
Дълбочина на седалката 110 см
Транспортна опаковка
Вид опаковка Плик
Тегло бруто/нето 4 кг

Други продукти от семейството

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива