Барбарон EUROBALL MEDIUM

196.00лв


Барбарон EUROBALL MEDIUM

196.00лв

Цените са С ДДС

Доставка до 25 работни дни

Код - EUROBALL-MEDIUMИзпрати запитване или поискай оферта за количество
  • ​пуф с цип с мотив футболна топка, тапициран с еко кожа в цвят по избор
  • подходящ за детски стаи и центрове, зони за релаксация и др.
  • пълнеж от полистиренови топчета
  • максимално натоварване до 120 кг.
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • гаранция 24 месеца

Оценка : 4.67 - 3 гласа

​Барбаронът EUROBALL MEDIUM е перфектната възможност да подарите както на себе си, така и на своите малчугани комфорт и удобство. Ние от Антарес България ви предоставяме възможността да се оборудвате с меки и удобни барбарони, без да се налага да инвестирате огромна сума пари. Страхотно е, нали?

В епицентъра на нашата политика заляга стремежът ни да създаваме трайни и коректни взаимоотношения с клиентите. Именно поради тази причина в направата на мебелите участват единствено материали, които многократно са доказали своята издръжливост. 

Барбарон EUROBALL MEDIUM – разнообразете ежедневието на своите деца

Пуфът, който ви предлагаме, е тапициран с еко кожа. Тя е също толкова издръжлива и качествена, колкото естествената кожа, стига да се запознаете предварително с поддръжката, която следва да прилагате. Във формата на футболна топка, този барбарон навярно ще се превърне в любима придобивка за всеки един малчуган.

Нашата серия пуфове са крайно подходящи както за детски стаи или останалите помещения от домовете ни, така и за детски центрове, било то детски гради, занимални и други. Силно препоръчителни са за зоните за релакс, където наистина бихте могли да се насладите пълноценно на мекотата и комфорта, леещи се от тях.

Пълнежът на барбароните е от полистиренови топчета. Максималното натоварване на барбарона EUROBALL MEDIUM е до 120 кг. Ние ви осигуряваме 24 месеца гаранция, от която да се възползвате.

Основни
Максимално натоварване 120 кг
Гаранция 24 месеца
Размери
Обща височина 45 см
Обща ширина 65 см
Дълбочина на седалката 65 см
Транспортна опаковка
Вид опаковка Плик
Тегло бруто/нето 3.5 кг

Други продукти от семейството

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива