Барбарон EUROBALL

БЦД 304.00лв


Барбарон EUROBALL

БЦД 304.00лв

Цените са С ДДС

Доставка до 25 работни дни

Код - EUROBALL


Изпрати запитване

 

  • ​тапициран с еко кожа пуф с цип, с мотив футболна топка
  • подходящ за детски стаи и центрове , зони за релаксация и др. 
  • пълнеж от полистиренови топчета
  • максимално натоварване до 120 кг.
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ        
  • гаранция 24 месеца

Оценка : 5.00 - 1 гласа

​Барбарон EUROBALL е модерен, удобен, щур и забавен продукт, който ние от Антарес България произвеждаме за вас. В направата на тази мебел участват висококачествени материали, чийто експлоатационен живот е изключително продължителен. Те са се доказали многократно сред останалите материали, от които се произвеждат не малко мебели, разпространени на пазара. За нас преди всичко е качеството на мебелите и удобството, което доставят те на потребителите.

Пуфът е с мотив футболна топка и това го прави крайно подходяща вещ за всяко едно момченце, което си мечтае да стане футболист. Той е тапициран в издръжлива еко кожа. Ако полагате нужните грижи за нея, то тя по нищо не би се различила от естествената кожа. EUROBALL е подходящ за детски стаи, центрове, зони за релаксация и други подобни места.

Пълнежът е от полиуретанови топчета, които знаят кое е най-добро за тялото и всячески се стремят да му го доставят. Максималното натоварване на барбарона е до 120 кг. Не прекалявайте с тежестта, тъй като съществува опасност тази мебел да се амортизира по-скоро от очакваното. За изработката на барбарона EUROBALL ние се нуждаем от 25 работни дни.

Antares
Обща височина 55 см
Обща ширина 90 см
Дълбочина на седалката 90 см
Максимално натоварване 120 кг
Вид опаковка Плик
Тегло бруто/нето 6.1 кг
Гаранция 24 месеца
Обем 0.314 м3

Други продукти от семейството

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива