Барбарон VENUS

238.00лв


Барбарон VENUS

238.00лв

Цените са С ДДС

Доставка до 25 работни дни

Код - VENUSИзпрати запитване
  • пуф с цип във формата на круша, тапициран с дамаска KORTEXIN в цвят по избор
  • подходящ за детски стаи и центрове, зони за релаксация, плажове и др.
  • пълнеж от полистиренови топчета
  • максимално натоварване до 120 кг.
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • гаранция 24 месеца

Оценка : 5.00 - 1 гласа

​Барбаронът VENUS е уникалната възможност да се насладите на удобството и комфорта в пълния им блясък, като в замяна не се налага да променяте значимо банковите си сметки. Бъдете в крак с модата и си подарете цветни и удобни изживявания, с които да споделяте приятни изживявания било то на плажа, в зоните за релакс, в детските центрове и на много други места.

Пуфът е във формата на круша, което още повече допринася за положителното настроение, внесено сред малчуганите. Този наш артикул е изключително подходящ за детските стаи както на момченцата, така и на момиченцата. Имате възможността да им осигурите място, където да прекарват часове наред, гледайки поредица любими анимационни филми или четейки книга. Какво ще кажете часовете за почивка да прекарате върху мекия и удобен барбарон, пасващ перфектно към всяко едно помещение от вашия дом? Страхотно е, нали?

Пуфът е тапициран с еко кожа или високоустойчива, непромокаема дамаска, която го превръща в подходяща вещ за плаж. Пълнежът на нашите цветни и забавни пуфове се състои от полистиренови топчета, умеещи да полагат грижи за тялото ви, като не позволяват гръбначни изкривявания или друг вид травми, които да лекувате с години. Ние ви предоставяме 24 месеца гаранция за качество. Срокът, необходим ни за изработката на барбарон VENUS, е 25 дни.

Основни
Максимално натоварване 120 кг
Гаранция 24 месеца
Размери
Обща височина 70 см
Обща ширина 65 см
Дълбочина на седалката 65 см
Транспортна опаковка
Вид опаковка Плик
Тегло бруто/нето 3 кг
Обем 0.314 м3

Други продукти от семейството

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива