Барбарон KUBO

БЦД 210.00лв


Барбарон KUBO

БЦД 210.00лв

Цените са С ДДС

Доставка до 25 работни дни

Код - KUBO


Изпрати запитване
  • пуф с цип във формата на куб, тапициран с дамаска DORA в цвят по избор
  • подходящ за детски стаи и центрове, зони за релаксация и др.
  • пълнеж от дунапрен
  • максимално натоварване до 120 кг.
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • гаранция 24 месеца

 

  • опция за тапициранe с друг вид дамска или еко кожа в цвят по избор

Оценка : 5.00 - 2 гласа

​Барбарон KUBO е уникално допълнение както към всяко едно помещение от вашия дом, така и към детски центрове, зони за релакс, плажове и т.н. Ние от Антарес България ви предоставяме възможността да се възползвате от една свръх практична придобивка, която ще се превърне в любима мебел за вашето дете, а дори и за вас самите.

Барбарон KUBO – място за отдих и пълноценен релакс

Барбароните са под формата на куб. Те пасват перфектно за всяко едно кътче от дадено помещение. Можете да ги поставяте там където е удобно за вас и вашите малчугани. Материалите, използвани за направата на тази специална мебел, са от свръх висок клас, което допълнително допринася за мекотата, комфорта и удобството, които чувствате, докато прекарвате време, излегнали се върху тях.

Пуфовете са с цип и са възможно най-лесно преносимата „мебел“ във всяко едно помещение. Те могат да се тапицират в дамаска или еко кожа. Изберете материал, който най-добре би се съчетал с останалата част от обзавеждането във вашия дом или заложете на нещо различно, модерно и цветно.

Пълнежът на това неземно удобство се състои от внимателно побран дунапрен, който се грижи едновременно както за вашия комфорт и този на децата ви, така и за здравето ви. Не се получават изкривявания, мускулни схващания или друг вид дискомфорт и неудобство, без значение от това колко време прекарвате върху пуфа. Барбарон KUBO е с максимално натоварване до 120 кг.

Antares
Обща височина 48 см
Обща ширина 48 см
Дълбочина на седалката 48 см
Максимално натоварване 120 кг
Вид опаковка Плик
Тегло бруто/нето 2.8 кг
Гаранция 24 месеца
Обем 0.11 м3

Други продукти от семейството

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива