Барбарон KUBO

210.00лв


Барбарон KUBO

210.00лв

Цените са С ДДС

Доставка до 25 работни дни

Код - KUBOИзпрати запитване или поискай оферта за количество
  • пуф с цип във формата на куб, тапициран с дамаска DORA в цвят по избор
  • подходящ за детски стаи и центрове, зони за релаксация и др.
  • пълнеж от дунапрен
  • максимално натоварване до 120 кг.
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • гаранция 24 месеца

 

  • опция за тапициранe с друг вид дамска или еко кожа в цвят по избор

Оценка : 5.00 - 2 гласа

​Барбарон KUBO е уникално допълнение както към всяко едно помещение от вашия дом, така и към детски центрове, зони за релакс, плажове и т.н. Ние от Антарес България ви предоставяме възможността да се възползвате от една свръх практична придобивка, която ще се превърне в любима мебел за вашето дете, а дори и за вас самите.

Барбарон KUBO – място за отдих и пълноценен релакс

Барбароните са под формата на куб. Те пасват перфектно за всяко едно кътче от дадено помещение. Можете да ги поставяте там където е удобно за вас и вашите малчугани. Материалите, използвани за направата на тази специална мебел, са от свръх висок клас, което допълнително допринася за мекотата, комфорта и удобството, които чувствате, докато прекарвате време, излегнали се върху тях.

Пуфовете са с цип и са възможно най-лесно преносимата „мебел“ във всяко едно помещение. Те могат да се тапицират в дамаска или еко кожа. Изберете материал, който най-добре би се съчетал с останалата част от обзавеждането във вашия дом или заложете на нещо различно, модерно и цветно.

Пълнежът на това неземно удобство се състои от внимателно побран дунапрен, който се грижи едновременно както за вашия комфорт и този на децата ви, така и за здравето ви. Не се получават изкривявания, мускулни схващания или друг вид дискомфорт и неудобство, без значение от това колко време прекарвате върху пуфа. Барбарон KUBO е с максимално натоварване до 120 кг.

Основни
Максимално натоварване 120 кг
Гаранция 24 месеца
Размери
Обща височина 48 см
Обща ширина 48 см
Дълбочина на седалката 48 см
Транспортна опаковка
Вид опаковка Плик
Тегло бруто/нето 2.8 кг
Обем 0.11 м3

Други продукти от семейството

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива