Барбарон POTZIE

ПЦД 280.00лв


Барбарон POTZIE

ПЦД 280.00лв

Цените са С ДДС

Доставка до 25 работни дни

Код - POTZIE


Изпрати запитване
  • пуф с кръгла форма, тапициран с високоустойчива, непромокаема дамаска KORTEXIN в цвят по избор
  • подходящ за детски стаи и центрове, зони за релаксация, плажове и др.
  • пълнеж от полистиренови топчета
  • максимално натоварване до 120 кг.
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • гаранция 24 месеца

 

  • опция за тапициране с еко кожа   

Оценка : 5.00 - 1 гласа

​Понякога не е нужно да инвестирате огромно количество финанси, за да си осигурите наслада и комфорт на работните места. Ние от Антарес България сме в състояние да ви предложим едно уникално бижу, което няма аналог. То е безкомпромисно съчетание между разчупен дизайн, високо качество, мечтан комфорт и свежи цветни нотки, които покриват повърхността му. Барбарон POTZIE е това, от което се нуждаете както вие, така и вашите малки момченца и момиченца.

Ние от Анатарес България вярваме в качеството на нашите артикули и смело заявяваме, че барбаронът ще ви се отблагодари многократно за извършената от вас инвестиция. Променете ежедневието си и това на вашите деца, без да се налага да променяте значително банковите си сметки. Пуфът е с кръгла форма, тапициран с еко кожа или високоустойчива и непромокаема дамаска. Подходящ е както за детски стаи и центрове, така и за зони за релаксация, плажове и други места. Лесно преносим и божествено удобен POTZIE е онова, от което се нуждаете след дълъг и изморителен работен ден.

Пълнежът от полиуретанови топчета умело доставят нужната доза наслада по всяко едно време. Барбарон POTZIE е с максимално натоварване до 120 кг. Ако търсите качество, комфорт и перфектна визия, то това е вашият правилен избор.

Antares
Обща височина 45 см
Обща ширина 80 см
Дълбочина на седалката 80 см
Максимално тегло на потребител 120 кг
Вид опаковка Плик
Обем 0.314 м3
Тегло бруто/нето 5.7 кг
Гаранция 24 месеца

Други продукти от семейството

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива