Барбарон POTZIE

БЦД 280.00лв


Барбарон POTZIE

БЦД 280.00лв

Цените са С ДДС

Доставка до 25 работни дни

Код - POTZIE


Изпрати запитване
  • пуф с кръгла форма, тапициран с високоустойчива, непромокаема дамаска KORTEXIN в цвят по избор
  • подходящ за детски стаи и центрове, зони за релаксация, плажове и др.
  • пълнеж от полистиренови топчета
  • максимално натоварване до 120 кг.
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • гаранция 24 месеца

 

  • опция за тапициране с еко кожа   

Оценка : 5.00 - 1 гласа

​Понякога не е нужно да инвестирате огромно количество финанси, за да си осигурите наслада и комфорт на работните места. Ние от Антарес България сме в състояние да ви предложим едно уникално бижу, което няма аналог. То е безкомпромисно съчетание между разчупен дизайн, високо качество, мечтан комфорт и свежи цветни нотки, които покриват повърхността му. Барбарон POTZIE е това, от което се нуждаете както вие, така и вашите малки момченца и момиченца.

Ние от Анатарес България вярваме в качеството на нашите артикули и смело заявяваме, че барбаронът ще ви се отблагодари многократно за извършената от вас инвестиция. Променете ежедневието си и това на вашите деца, без да се налага да променяте значително банковите си сметки. Пуфът е с кръгла форма, тапициран с еко кожа или високоустойчива и непромокаема дамаска. Подходящ е както за детски стаи и центрове, така и за зони за релаксация, плажове и други места. Лесно преносим и божествено удобен POTZIE е онова, от което се нуждаете след дълъг и изморителен работен ден.

Пълнежът от полиуретанови топчета умело доставят нужната доза наслада по всяко едно време. Барбарон POTZIE е с максимално натоварване до 120 кг. Ако търсите качество, комфорт и перфектна визия, то това е вашият правилен избор.

Antares
Обща височина 45 см
Обща ширина 80 см
Дълбочина на седалката 80 см
Максимално натоварване 120 кг
Вид опаковка Плик
Тегло бруто/нето 5.7 кг
Гаранция 24 месеца
Обем 0.314 м3

Други продукти от семейството

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива