Бар стол AOKI FRONT UPH

БЦД 554.00лв


Бар стол AOKI FRONT UPH

БЦД 554.00лв

Цените са С ДДС

Доставка до 25 работни дни

Код - 2160-SB-AOKI-FRONT-UPH


Изпрати запитване
 • пластмасов бар стол с хромирана рамка
 • изключителен дизайн, подходящ за барове, кафенета, закусвални, места за отдих
 • гъвкава облегалка с вградени подлакътници, осигуряващи оптимална опора и комфорт
 • предлага се в 8 цвята на пластмаса - бял, бежов RAL 1019, черен RAL 9017, червен RAL 3020, син 5009, сив RAL 7011, оранжев PANT. 1505C, зелен PANT. 361C
 • тапицирана седалка и облегалка с дамаска BONDAI в цвят по избор
 • възможност за стифиране 
 • максимално натоварване до 120 кг
 • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
 • сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт
 • гаранция 36 месеца

 

 • oпция за друг вид дамаска или вълна в цвят по избор

Оценка : 5.00 - 1 гласа

Пластмасовият бар стол 2160/SB TC AOKI S,B е изумително съчетание между стил, класа, комфорт, удобство и високо качество. Този вид мебели ви предлагат възможността да превърнете своето заведение, бар, дискотека, ресторант, заведение за хранене или място за отдих в уютни и често посещавани. Ние от Антарес България създаваме за своите клиенти изключително качествени мебели, които да им доставят нужната доза комфорт и удобство.

Хромираната рамка е онзи детайл, който подчертава изтънчеността и изяществото на тази мебел. Освен че се отличават с ненадминат дизайн, столовете се оказват изключително удобни и комфортни, докато седите в тях. Пластмасовата част от тази мебел може да се изработи в няколко цвята, спрямо вашите предпочитания и това как най-добре би могла да се съчетае с останалата част от обзавеждането на дома ви. Нашето предложение се отнася за осем различни цвята, сред които са бял, бежов, черен, червен, син, сив, оранжев и зелен.

Седалката е онази част от стола, грижеща се за правилно заемане на позата на тялото. Благодарение на седалката, вие можете да седите часове наред върху стола без да усещате напрежение, напрегнатост или друг вид дискомфорт или схващане. Ние от Антарес България ви позволяваме да внесете цвят и удобство на важните за вас места, без да се налага да променяте изцяло банковата си сметка. Столовете са подходящи за стифиране -  едно от нещата, които не бива да подценяваме. Така те не заемат твърде много място в помещението. Имате възможността да ги подреждате около маса или бар, единствено в случай на необходимост.

С покупката на бар стол 2160/SB TC AOKI S,B вие получавате 36 месеца гаранционен срок.

Antares
Обща височина 107 см
Обща ширина 57 см
Височина на седалката 74 см
Дълбочина на седалката 42 см
Максимално натоварване 120 кг
Вид опаковка Фолио
Тегло бруто/нето 7.6 кг
Гаранция 36 месеца
Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива