Посетителски стол AOKI SEAT UPH

323.00лв


Посетителски стол AOKI SEAT UPH

323.00лв

Цените са С ДДС

Доставка до 25 работни дни

Код - 2160-TC-AOKI-SEAT-UPH


Безплатна доставка над 150лв Безплатна доставка

Изпрати запитване
 • посетителски стол с хромирани кака
 • изключителен дизайн, подходящ за конферентни зали, центрове за обучение, чакални, кафенета
 • гъвкава облегалка с вградени подлакътници, осигуряващи оптимална опора и комфорт
 • предлага се в 8 цвята на пластмаса - бял, бежов RAL 1019, черен RAL 9017, червен RAL 3020, син 5009, сив RAL 7011, оранжев PANT. 1505C, зелен PANT. 361C
 • тапицирана седалка с дамаска BONDAI в цвят по избор
 • възможност за стифиране
 • максимално натоварване до 120 кг
 • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
 • сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт
 • гаранция 36 месеца

 

 • oпция за друг вид дамаска или вълна в цвят по избор

Оценка : 5.00 - 1 гласа

Посетителският стол 2160 AOKI S с хромирани крака е перфектно допълнение към интериорното обзавеждане на приветливо кафене, конферентна зала, център за обучение, чакалня или друг вид помещение по ваш избор. Ние от Антарес България ви предоставяме реалната възможност да превърнете всяко едно пространство в запомнящо се, посредством висококачествените мебели, които създадохме за вас.

Посетителски стол 2160 AOKI S – основни характеристики

Облегалката на стола е една от най-важните части. Тя спомага за правилно заемане на позата на тялото през часовете, прекарани върху него. Нашите дизайнери и проектанти не пропускат да съобразят тази толкова съществена особеност при произвеждането на мебели с високо качество. Облегалката на посетителския стол е достатъчно гъвкава, така че да не усещате дискомфорт или неудобство. Тя е снабдена с вградени подлакътници, осигуряващи оптимална опора и комфорт на ръцете.

За да задоволим всячески вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните от вас, то ние им предоставяме привилегията да избират сред огромно разнообразие от цветове. Така всеки един от вас би могъл да създаде неповторима визия на всяко едно помещение, благодарение на цветните и пъстри изкушения, които несъмнено ще доставят нужното удобство на телата ви, като не причиняват болки, схващания, напрегнатост или друг вид дискомфорт и неразположение.

Седалката би могла да се тапицира в дамаска, вълна или изкуствена кожа. Това го решавате вие, съобразно стила на помещението, в което ще внесете тези мебели.

Имате възможност за стифиране, едно от нещата, на които повечето хора отдават огромно значение. Столовете, които подлежат на стифиране, са крайно подходящи за хората, които се нуждаят от допълнителна мебел само в определени моменти. Така не ще заемате излишно пространство от помещението. Посетителският стол 2160 AOKI S е с 3 години гаранция.

Основни
Максимално натоварване 120 кг
Гаранция 36 месеца
Размери
Обща височина 78 см
Обща ширина 57 см
Височина на седалката 46 см
Дълбочина на седалката 42 см
Транспортна опаковка
Вид опаковка Фолио
Тегло бруто/нето 4.6 кг
Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива