Посетителски стол AOKI

293.00лв


Посетителски стол AOKI

293.00лв

Цените са С ДДС

Доставка до 25 работни дни

Код - 2160-PC-AOKI


Безплатна доставка над 150лв Безплатна доставка

Изпрати запитване
  • посетителски стол с хромирани крака
  • изключителен дизайн, подходящ за конферентни зали, центрове за обучение, чакални, кафенета
  • гъвкава облегалка с вградени подлакътници, осигуряващи оптимална опора и комфорт
  • предлага се в 8 цвята на пластмасата
  • възможност за стифиране 
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт
  • гаранция 36 месеца

Оценка : 5 - 1 гласа

Имате ли нужда от свежи идеи? Посетителските столове 2160 AOKI са перфектната възможност да разнообразите интериора било то в конферентната зала, център за обучение, чакалня, кафене или друг вид помещение. Нашите модерни и стилни посетителски предложения са перфектната възможност да нанесете завършващите щрихи от обзавеждането.

По-светителският стол се изработва с хромирани крака. Може би сте чували, че хромът е изключително здрав материал. Това допринася за цялостната издръжливост на нашите мебели. Ние ви предоставяме 3 години гаранция, от която да се възползвате във всеки един момент. Изключителният дизайн е способен да задоволи вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните клиенти.

Посетителски стол 2160 AOKI – какви са причините да го закупите?

Какво ще кажете да се настаните с стол, чиито дизайн не само е зашеметяващ на пръв поглед, ни и успява да ви достави нужната доза комфорт и удобство, от които се нуждаете. Гъвкавата облегалка с вградени подлакътници осигурява максимална опора. Така кръстът ви не ще усеща напрежение или непоносими болки. Нещо, за което всеки мечтае, закупувайки си стол.

Ние от Антарес България се стремим да осигурим максимално разнообразие на нашите потребители. Предлагаме ви иновативното произведение в осем цвята на пластмасата. Можете да си закупите класическо и стилно бяло или черно. Ако мисленето ви е далеч по-разчупено, то нашите предложения са: бежово, червено, синьо, сиво, оранжево или зелено.

Столовете предоставят възможност за стифиране и така не ще заемат твърде много пространство. Можете да ги складирате без проблем почти навсякъде, където пожелаете. Максималното натоварване на тази мебел е до 120 кг. Посетителският стол 2160 AOKI е модерен и съвременен начин за подмяна или цялостно обзавеждане на старите скучни мебели в центъра за обучение, конферентната зала, кафенето, чакалнята и други места.

Основни
Максимално натоварване 120 кг
Гаранция 36 месеца
Размери
Обща височина 78 см
Обща ширина 57 см
Височина на седалката 46 см
Дълбочина на седалката 42 см
Транспортна опаковка
Вид опаковка Фолио
Тегло бруто/нето 4.6 кг
Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива