Бар стол AOKI

442.00лв


Бар стол AOKI

442.00лв

Цените са С ДДС

Доставка до 25 работни дни

Код - 2160-SB-PC-AOKI


Безплатна доставка над 150лв Безплатна доставка

Изпрати запитване
  • пластмасов бар стол с хромирана рамка
  • изключителен дизайн, подходящ за барове, кафенета, закусвални, места за отдих
  • гъвкава облегалка с вградени подлакътници, осигуряващи оптимална опора и комфорт
  • предлага се в 8 цвята на пластмасата
  • възможност за стифиране 
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт
  • гаранция 36 месеца

Оценка : 5.00 - 1 гласа

Пластмасовият бар стол с хромирана рамка е страхотна идея да допълните интериорното обзавеждане на вашето приятно и уютно заведение по един запомнящ се начин. Ние от Антарес България предоставяме стотици възможности на своите клиенти, като им позволяваме да закупуват единствено висококачествени мебели. Ние ви обещаваме дълъг експлоатационен период  на бар столовете и заставаме плътно зад думите си. За да подплатим тяхната достоверност, всеки един получава 3 години гаранция за качество на европейско ниво и безспорна издръжливост

Изключителният дизайн на стола го превръща в подходящо допълнение или цялостно обзавеждане в барове, кафенета, ресторанти, места за отдих, закусвални, заведения за бързо хранене или друг вид помещения. Изтънченият и стилен дизайн на нашите мебели не е всичко, заради което да ги превърнете в свои собственост. Те са колкото красиви на външен вид, толкова и удобни. Гъвкавата облегалка с вградени подлакътници има възможността да осигурява оптимална опора и комфорт за седящите в стола.

Този вид мебели ние ги произвеждаме в осем различни цвята на пластмасата. Можете да осъществите вашия избор на базата на бял, бежов, червен, черен, оранжев, син, зелен и сив цвят. Посочете ни онзи цвят, който най-добре би се вписал в интериорното обзавеждане на офиса ви.

Столовете са едни от най-предпочитаните в ресторантьорския бизнес, тъй като бихте могли да ги стифирате бързо и лесно, ако не изпитвате необходимост от тях в даден момент. Така не ще се заема огромно пространство от помещението, в което ги поставяте, и можете да ги използвате когато ви се налага. Максималното натоварване на този вид мебели е до 120 кг.

Пластмасовият бар стол с хромирана рамка 2160/SB PC AOKI е една добра възможност да накарате посетителите на вашето заведение да се почувстват като у дома си и да тръпнат в очакване от повторно посещение.

Основни
Максимално натоварване 120 кг
Гаранция 36 месеца
Размери
Обща височина 107 см
Обща ширина 57 см
Височина на седалката 74 см
Дълбочина на седалката 42 см
Транспортна опаковка
Вид опаковка Фолио
Тегло бруто/нето 7.6 кг
Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива