Посетителски стол AOKI FRONT UPH

424.00лв


Посетителски стол AOKI FRONT UPH

424.00лв

Цените са С ДДС

Доставка до 25 работни дни

Код - 2160-TC-AOKI-FRONT-UPH


Безплатна доставка над 150лв Безплатна доставка

Изпрати запитване или поискай оферта за количество
 • посетителски стол с хромирани кака
 • изключителен дизайн, подходящ за конферентни зали, центрове за обучение, чакални, кафенета
 • гъвкава облегалка с вградени подлакътници, осигуряващи оптимална опора и комфорт
 • предлага се в 8 цвята на пластмаса - бял, бежов RAL 1019, черен RAL 9017, червен RAL 3020, син 5009, сив RAL 7011, оранжев PANT. 1505C, зелен PANT. 361C
 •  тапицирани седалка и облегалка с дамаска BONDAI в цвят по избор
 • възможност за стифиране
 • максимално натоварване до 120 кг
 • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
 • сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт
 • гаранция 36 месеца

 

 • oпция за друг вид дамаска или вълна в цвят по избор

Оценка : 4.67 - 3 гласа

Искате ли да се превърнете в притежател на качествен посетителски стол, който да придаде нотки на свежест и изтънченост било то в дома ви, в кафенето , в ресторанта и други места, на които желаете. Ние от Антарес България създаваме и произвеждаме мебели, които да се превърнат част от запомнящия дизайн както във вашия дом или собственост, така и в друг вид помещения като конферентни зали, центрове за обучение, чакални, кафенета и т.н.

Посетителският стол 2160 AOKI S,B се изработва с хромирани крака, които придават и осигуряват голям процент от издръжливостта му. Така измайсторен, той може да бъде натоварен с максимално тегло от 120 кг. Ние ви съветваме да не експериментирате, понеже съществува опасност от това да нарушите неговата цялост.

Посетителският стол се предлага в 8 различни цвята на пластмасата - бял, бежов, черен, червен, син, сив, оранжев, зелен. Така не ще съществува опасност вкусовете и предпочитанията на най-капризните клиенти да останат незадоволени. Наша е отговорността да ви предоставяме разнообразие, с което да осъществявате идеите си.

В епицентъра на политиката ни заляга както стремежът да изграждаме трайни и коректни взаимоотношения с потребителите, така и да им предоставяме високо и безкомпромисно качество, предварително тествано и доказано. Посетителският стол 2160 AOKI S,B е един от продуктите, доказателство, че сме се справили перфектно с това.

Седалката и облегалката могат да се тапицират в различни по вид и текстура материали, подходящи за най-разнообразни стилове в обзавеждането. Можете да избирате сред изкуствена кожа, вълна или дамаска. Цветът е изцяло по ваш избор.

Търсите ли стол с възможност за стифиране? Е, ние го предоставяме на вашето внимание. Част от неговите характеристики, които несъмнено ще създадат удобство за много от вас потребителите. Така столовете не ще заемат голяма част от пространството и едновременно с това, ще ви бъдат под ръка във всеки един момент. Потребителският 2160 AOKI S,B достига до вас с 36 месеца гаранционен срок.

Основни
Максимално натоварване 120 кг
Гаранция 36 месеца
Размери
Обща височина 78 см
Обща ширина 57 см
Височина на седалката 46 см
Дълбочина на седалката 42 см
Транспортна опаковка
Вид опаковка Фолио
Тегло бруто/нето 4.6 кг
Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива