Посетителски стол AOKI UPH ALL

560.00лв


Посетителски стол AOKI UPH ALL

560.00лв

Цените са С ДДС

Доставка до 25 работни дни

Код - 2160-TC-AOKI-UPH-ALL


Безплатна доставка над 150лв Безплатна доставка

Изпрати запитване или поискай оферта за количество
  • посетителски стол с хромирани кака
  • изключителен дизайн, подходящ за конферентни зали, центрове за обучение, чакални, кафенета
  • гъвкава облегалка с вградени подлакътници, осигуряващи оптимална опора и комфорт
  • изцяло тапицирани седалка и облегалка  с дамаска BONDAI в цвят по избор
  • възможност за стифиране
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт
  • гаранция 36 месеца

 

  • oпция за друг вид дамаска или вълна в цвят по избор

Оценка : 5.00 - 2 гласа

Посетителският стол 2160 AOKI ALL е перфектното решение, с което да завършите интериорната подредба било то в кафене, чакалня, конферентна зала, център за обучение или друг вид помещение с честа посещаемост. Ние от Антарес България се стремим към това не само да създаваме мебели, изпъкващи с зашеметяваща визия, но и работим усърдно и безкомпромисно върху изграждането на неповторимо качество. Това е основната причина, която ни изтласка на челна позиция и ни превърна в лидери на пазара за производство на мебели.

Посетителският стол е с хромирани крака, което допринася за неговата издръжливост и високо качество. Изключителният му дизайн е нещо, което не би останало незабелязано. Гъвкавостта на облегалката на нашата мебел несъмнено ще достави нужната ви доза комфорт и удобство. Дори и след продължително време, прекарано в седнало положение, то няма да усетите болки в кръста, в гърба, прешлените, раменете или крайниците.

Вградените подлакътници осигуряват оптимална опора и комфорт на ръцете по всяко едно време от престоя ви върху посетителския стол. Посетителката мебел е изцяло тапицирана. Седалката и облегалката биха могли да се обгърнат с различни по вид материали, перфектно вписващи се със стила, в който е обзаведено помещението. Можете да извършите избора си сред еко кожа, дамаска или вълна. Цветовете са крайно разнообразни. Изборът е във вашите ръце.

Ние от Антарес България ви предоставяме 36 месеца гаранционен срок, от който можете да се възползвате по всяко едно време, в случай на необходимост. Максималното натоварване на тази мебел е до 120 кг. Доверете се на високото качество, перфектна визия и дълъг експлоатационен живот. Ние ви осигуряваме ненадминат комфорт на добри цени. Посетителският стол 2160 AOKI ALL е гаранция за това.

Основни
Максимално натоварване 120 кг
Гаранция 36 месеца
Размери
Обща височина 78 см
Обща ширина 57 см
Височина на седалката 46 см
Дълбочина на седалката 42 см
Транспортна опаковка
Вид опаковка Фолио
Тегло бруто/нето 4.6 кг
Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива