Мениджърски стол KASE RIBBED HIGH BACK

1,146.00лв


Мениджърски стол KASE RIBBED HIGH BACK

1,146.00лв

Цените са С ДДС

Доставка до 25 работни дни

Код - 8800-KASE-RIBBED-HIGH-BACK


Безплатна доставка над 150лв Безплатна доставка

Изпрати запитване или поискай оферта за количество
 • стилен мениджърски стол с висока облегалка
 • седалка и облегалка тапицирани с изкуствена кожа BLOOM в цвят по избор
 • конструкция от хромирана стомана
 • кръстачка и подлакътници от полиран алуминий
 • TILT механизъм с релакс функция за люлеене или застопоряване в изправена позиция и настройване според тежестта на потребителя
 • максимално натоварване до 120 кг
 • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
 • сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт
 • гаранция 36 месеца

 

 • опция за MULTIBLOCK механизъм
 • опция за изработка с друг вид изкуствена или естествена кожа в цвят по избор

Оценка : 4.60 - 5 гласа

​Стилният мениджърски стол 8800 KASE RIBBED HIGH BACK е перфектната възможност за много от вас да се почувстват в свои води на работното си място. Ако до него момент е имало фактор, който ви е причинявал умора и мускулни напрежения в края на работния ден, то с покупката на мебел от Антарес България имате възможността да превъзмогнете цялото това неудобство и дискомфорт.

Нашето офис предложение е уникалната възможност да увеличите осезаемо продуктивността си зад бюрото и да постигнете концентрацията, за която винаги сте мечтали. Конструкцията от хромирана стомана позволява да се радвате на дълъг експлоатационен живот. Ние сме коректни и се стремим към постигане на трайни взаимоотношения с клиентите. Това ни потиква да ви доставяме всяка една мебел, включително и мениджърският стол 8800 KASE RIBBED HIGH BACK с 3 години гаранция. Ние ви осигуряваме онова, което другите мебелни фирми не успяват. Това е основната причина да се превърнем в лидери на пазара.

Предимството да си закупите мениджърски стол 8800 KASE RIBBED HIGH BACK

Кръстачката и подлакътниците от полиран алуминий са едно от многото предимства, на които ще се превърнете в собственици. Материалът е от високо качество и това си личи още на пръв поглед. Ако се нуждаете от минути почивка и релакс, които а ви откъснат от безкрайните задължения, то TILT механизмът с релакс функция за люлеене или застопоряване в изправена позиция и настройване според тежестта на потребителя, е вашата възможност.

Опцията за MULTIBLOCK механизъм е в помощ за онези от вас, които са привърженици на това да бъдат в кондиция през целия работен ден и нищо и никой да не ги безпокои.

Чудите ли се на какво още дължим комфорта, който изпитваме, сядайки в мениджърския стол? Разбира се че на облегалката и седалката. Те се изработват в два вида материал – естествена или изкуствена кожа. Независимо от вашия избор, то ние ви гарантираме, че не ще съжалявате за направената инвестиция. Цветът е по избор на клиента. Разполагаме с огромна гама от нюанси, които да внесат жадуваното разнообразие в модерния интериор. Максималното натоварване на стола е до 120 кг.

Мениджърският стол 8800 KASE RIBBED HIGH BACK е с качество на европейско ниво.

Основни
Облегалка за глава Не
Подлакътници Цена с включени подлакътници
Максимално натоварване 120 кг
Гаранция 36 месеца
Размери
Обща височина 99-107 см
Обща ширина 58 см
Височина на седалката 47-55 см
Дълбочина на седалката 60 см
Транспортна опаковка
Вид опаковка Кашон
Тегло бруто/нето 14 кг
Обем 0.33 м3
Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива