Мениджърски стол KASE MESH HIGH BACK

1,061.00лв


Мениджърски стол KASE MESH HIGH BACK

1,061.00лв

Цените са С ДДС

Доставка до 25 работни дни

Код - 8800-KASE-MESH-HIGH-BACK


Безплатна доставка над 150лв Безплатна доставка

Изпрати запитване или поискай оферта за количество
  • стилен мениджърски стол с висока облегалка
  • конструкция от хромирана стомана
  • кръстачка и подлакътници от полиран алуминий
  • мрежести седалка и облегалка в черен или бял цвят
  • TILT механизъм с релакс функция за люлеене или застопоряване в изправена позиция и настройване според тежестта на потребителя
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт
  • гаранция 36 месеца

 

  • опция за MULTIBLOCK механизъм

Оценка : 5.00 - 2 гласа

​Искате ли да чувствате удобство и комфорт на работното си място? Омръзна ли ви от честите болки и напрежение, които изпитвате след края на дългия работен ден? Сложете "Стоп" на гръбначните изкривявания! Доверете се на иновативните технологии, които ви предоставят възможността да се докоснете до едно умело и прецизно съчетание между стил, класа, удобство и комфорт. Стилният мениджърски стол KASE MESH е онова, от което се нуждае всеки един лидер.

KASE MESH – класа, стил, лукс и ненадминат комфорт

Благодарение на високотехнологичния продукт, достигащ днес до вас, вие сте в готовност да усетите облекчение в гръбначния стълб, кръста и врата. Стилният мениджърски стол се предлага на потребителя в два варианта – висока или ниска облегалка. Преди да посочите избраната от вас мебел, ние ви съветваме да я тествате, седейки върху нея за не по-малко от минута, две. Наред с матрака, столът е изключително важна част, управляваща вашето здраве.

Конструкцията на KASE MESH е прецизно изработена от хромирана стомана, която гарантира за неговата издръжливост и дълъг експлоатационен живот. Инвестицията, която възнамерявате да направите, ще ви се отблагодари многократно за в бъдеще.

Можете да се наслаждавате на перманентното удобство, съдържащо се в кръстачката и подлакътниците, изградени от полиран алуминий. TILT механизмът с релакс функция служи за люлеене или застопоряване в изправена позиция и настройване според тежестта на потребителя. Ако сте привърженици на пълната концентрация, допринася за вашата кондиция, то ние ви предлагаме опцията за MULTIBLOCK механизма.

KASE MESH е перфектният мениджърски стол, допълващ по прецизен и своеобразен начин интериора във вашия офис. Насладете се на редицата функции, които ви предлага тази незаменима мебел. Нашият съвет е да не обръщате гръб на здравето си. KASE MESH се грижи пълноценно за правилната стойка на седене и автоматично игнорира неприятните напрежение и болка, които навлизат в зоната на вашия комфорт.

Основни
Облегалка за глава Не
Подлакътници Цена с включени подлакътници
Максимално натоварване 120 кг
Гаранция 36 месеца
Размери
Обща височина 99-107 см
Обща ширина 58 см
Височина на седалката 47-55 см
Дълбочина на седалката 60 см
Транспортна опаковка
Вид опаковка Кашон
Тегло бруто/нето 13.1 кг
Обем 0.33 м3
Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива