Мениджърски стол KASE RIBBED LOW BACK

1,046.00лв


Мениджърски стол KASE RIBBED LOW BACK

1,046.00лв

Цените са С ДДС

Доставка до 25 работни дни

Код - 8850-KASE-RIBBED-LOW-BACK


Безплатна доставка над 150лв Безплатна доставка

Изпрати запитване или поискай оферта за количество
 • стилен мениджърски стол с ниска облегалка
 • седалка и облегалка тапицирани с изкуствена кожа BLOOM в цвят по избор
 • конструкция от хромирана стомана
 • кръстачка и подлакътници от полиран алуминий
 • TILT механизъм с релакс функция за люлеене или застопоряване в изправена позиция и настройване според тежестта на потребителя
 • максимално натоварване до 120 кг
 • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
 • сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт
 • гаранция 36 месеца

 

 • опция за MULTIBLOCK механизъм
 • опция за изработка с друг вид изкуствена или естествена кожа в цвят по избор

Оценка : 4.00 - 2 гласа

 

​Мениджърският стол 8850 KASE RIBBED LOW BACK е възможност за всеки един от вас да почувства несравнимо удобство и комфорт на работното си място. Имате възможност да инвестирате не просто в стол, а в собственото си здраве. Ако вие не се погрижите за него няма кой друг да го направи вместо вас.

Мениджърски стол 8850 KASE RIBBED LOW BACK – стил, класа, лукс и несравнимо удобство

Ние от Антарес България се стремим към изграждане на трайни и коректни взаимоотношения с нашите клиенти. Това е основаната причина да им предлагаме истински офис шедьоври, които не само са в състояние да превърнат работния процес в истинска почивка и релакс, но и са перфектното допълнение към офис интериора ви.

Моделът мениджърски стол би могъл да се изработи както с висока, така и с ниска облегалка. Конструкциите му са от хромирана стомана, което ви гарантира дълъг експлоатационен живот. Кръстачката и подлакътниците на това офис бижу се изработват от полиран алуминий. Ако имате нужда от релакс, то бихте могли да се възползвате пълноценно от TILT механизмът с релакс функция за люлеене или застопоряване в изправена позиция и настройване според тежестта на потребителя. Опцията за MULTIBLOCK механизъм е само допълнителен бонус за потребителите.

Седалката е свръх елегантна. Тя би могла да се изработва от два вида материал – естествена или изкуствена кожа. Независимо от избора ви, то вие несъмнено ще се наслаждавате на удобството и комфорта на мениджърския стол през целия работен ден, докато седите зад бюрото. Цветът го посочвате отново самите вие. Разполагаме с огромна гама цветове, които ще се впишат перфектно към модерната обстановка във вашия офис.

Мениджърският стол 8850 KASE RIBBED LOW BACK ще ви бъде доставен до 25 работни дни. Като комплимент за нашите клиенти, ние им доставяме поръчката безплатно. Получавате 3 години гаранция, от която да се възползвате по всяко едно време, в случай на необходимост.

Основни
Облегалка за глава Не
Подлакътници Цена с включени подлакътници
Максимално натоварване 120 кг
Гаранция 36 месеца
Размери
Обща височина 90-98 см
Обща ширина 56 см
Височина на седалката 43-51 см
Дълбочина на седалката 60 см
Транспортна опаковка
Вид опаковка Кашон
Тегло бруто/нето 12.6 кг
Обем 0.317 м3
Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива