Мениджърски стол KASE MESH LOW BACK

907.00лв


Мениджърски стол KASE MESH LOW BACK

907.00лв

Цените са С ДДС

Доставка до 25 работни дни

Код - 8850-KASE-MESH-LOW-BACK


Безплатна доставка над 150лв Безплатна доставка

Изпрати запитване
  • стилен мениджърски стол с ниска облегалка
  • конструкция от хромирана стомана
  • кръстачка и подлакътници от полиран алуминий
  • мрежести седалка и облегалка в черен или бял цвят
  • TILT механизъм с релакс функция за люлеене или застопоряване в изправена позиция и настройване според тежестта на потребителя
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт
  • гаранция 36 месеца

 

  • опция за MULTIBLOCK механизъм

Оценка : 5.00 - 1 гласа

 

​Мениджърският стол 8850 KASE MESH LOW BACK се предлага в два варианта: висока или ниска облегалка. С годините стигнахме до заключение, че половината от нашите клиенти го предпочитат по единия начин, а останалата половина по другия. Какъвто и модел да изберете, то ние ви гарантираме, че сте взели правилното решение, тъй като целта на този стол е да достави оптимално удобство и комфорт на притежателя си, докато протича дългия работен ден.

Огромен процент от хората, извършващи поръчка на мениджърската мебел, съобразяват решението си със собственото си телосложение и с начина, по който се чувстват самите те, докато седят в стола. Облегалката е една от най-важните части на всеки един стол. До известна степен тя е предпоставка за правилно заемане на поза на седене, без да се появяват гръбначни изкривявания или друг вид дискомфорт и неразположение.

Конструкцията се изработва от хромирана стомана и по този начин се гарантира здравината и издръжливостта на мениджърския стол. Кръстачката и подлакътниците изпъкват с полиран алуминий, който няма как да остане незабелязан. Това е висококачествен материал, имащ за цел да впечатли ори най-изявените естети сред вас.

TILT механизмът, който е с релакс функция за люлеене и застопоряване в изправена позиция, се оказва едно от предимствата, заради които си заслужава да притежавате тази иновативна и висококачествена мебел. А какво ще кажете за опцията за MULTIBLOCK механизъм? Страхотно е, нали? Имате възможността да превърнете работния процес в истинско изживяване и да се чувствате като у дома си, дори и след дълъг работен ден.

Седалката и облегалката са изработени от мрежеста материя, оказваща се изключително подходяща за летните месеци. Тя би могло да е в черен или бял цвят. Изберете сами, спрямо личните си вкус и предпочитания. Максималното натоварване на мениджърския стол 8850 KASE MESH LOW BACK е до 120 кг.

Основни
Облегалка за глава Не
Подлакътници Цена с включени подлакътници
Максимално натоварване 120 кг
Гаранция 36 месеца
Размери
Обща височина 90-98 см
Обща ширина 56 см
Височина на седалката 43-51 см
Дълбочина на седалката 57 см
Транспортна опаковка
Вид опаковка Кашон
Тегло бруто/нето 11.9 кг
Обем 0.317 м3
Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива