Триместен диван NOTRE DAME 103

1,744.00лв


Триместен диван NOTRE DAME 103

1,744.00лв

Цените са С ДДС

Доставка до 25 работни дни

Код - NOTRE-DAME-103


Безплатна доставка над 150лв Безплатна доставка

Изпрати запитване
  • триместен диван с луксозен дизайн, подходящ за зони за релаксация, търговски и жилищни площи
  • стилни хромирани крака
  • тапициран с дамаска BONDAI в цвят по избор               
  • максимално натоварване до 120 кг. за 1 място
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт
  • гаранция 36 месеца

 

  • опция за друг вид дамаска, вълна, естествена или изкуствена кожа в цвят по избор

Оценка : 5 - 1 гласа

​Триместен диван NOTRE DAME 103 ви предоставя уникалната възможност да превърнете всяко едно помещение в запомнящо се, без дори да се налага да променяте значимо банковите си сметки. Ние от Антарес България имаме страхотни предложения за вас, от които бихте могли да се възползвате още на мига. В епицентъра на нашата политика заляга изцяло стремежът ни да създаваме и изграждаме трайни и коректни взаимоотношения с потребителите. За тази цел от нас се изисква да задоволяваме всячески вкусовете и предпочитанията им, като им предложим богат асортимент от висококачествени мебели на достъпни цени.

За нас клиентите са най-важното нещо, както и техните удобство и комфорт. Именно поради тази причина създадохме триместен диван NOTRE DAME 103, който е с луксозен дизайн, вписващ се перфектно към останалата част от интериора на всяко едно помещение. Тази мебел е изключително подходяща за зони за релакс, жилищни или търговски площи. Бихте могли да го поставите на определено място в дома си, където да се наслаждавате на истинския релакс, докато прекарвате време, отпуснати върху меката и удобна повърхност на дивана.

Стилните хромирани крака подчертават класата на това произведение на изкуството, като го превръщат автоматично в примамлив продукт за ценителите на високото качество и най-изявените естети. Ние ви предлагамe тази висококачествена мебел, тапицирана в няколко основни материали: вълна, естествена кожа, изкуствена кожа или дамаска. Цветът отново е изцяло по избор на клиентите ни. Той може да се съобрази с останалата част от интериора или да заложите на нещо крайно различно, цветно и свежо.

Максималното натоварване на мебелите е о 120 кг за едно място. Всеки един от вас, закупил си триместен диван NOTRE DAME 103 получава европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, размери и безопасност.

Основни
Максимално натоварване 360 кг
Гаранция 36 месеца
Размери
Обща височина 64.5 см
Обща ширина 159-199 см
Височина на седалката 37 см
Дълбочина на седалката 57.5-78 см
Транспортна опаковка
Вид опаковка Кашон
Тегло бруто/нето 42.9 кг
Обем 0.94 м3
Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива