Триместен диван NOTRE DAME LOUNGE 103

3,463.00лв


Триместен диван NOTRE DAME LOUNGE 103

3,463.00лв

Цените са С ДДС

Доставка до 25 работни дни

Код - NOTRE-DAME-LOUNGE-103


Безплатна доставка над 150лв Безплатна доставка

Изпрати запитване или поискай оферта за количество
  • луксозен триместен диван с акустични панели, предназначен за отворени офиси и търговски площи
  • стилни хромирани крака
  • тапициран с дамаска BONDAI в цвят по избор
  • максимално натоварване до 120 кг за 1 място
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт
  • гаранция 36 месеца

 

  • опция за друг вид дамаска, вълна, естествена или изкуствена кожа в цвят по избор

Оценка : 5.00 - 1 гласа

​Триместният диван NOTRE DAME LOUNGE 103 е удобна, мека, функционална и стилна мебел, която би превърнала всяко едно място в запомнящо си. Едва ли съществува човек, който да не забележи лукса, излят върху направата на дивана. Акустичните панели винаги са били нещо, което не бива да подминавате с лека ръка. Те доставят онази доза уют, топлина и уединение, от които всеки един изпитва засилена нужда. Този диван е подходящ за отворени офиси и търговски обекти. Функционалността му ви предоставя възможност да се чувствате пълноценно, без значение от това къде се намирате в дадения момент.

Стилните хромирани крака са онзи елемент от дивана, на който няма как да не обърнем задълбочено внимание. Наясно сме, че мебелите са вещ, която задължително трябва да присъства в дадено помещение, било то отворено или затворено. Особено значими са онези мебели, които се използват ежедневно и служат за гладкото и удобно протичане на разнообразните процеси. NOTRE DAME LOUNGE 103 се изработва със стилни и неповторими хромирани крака, способни да променят виждането ви за мода, вкус и естетика. Доверете се на Антарес България. Ние знаем кое е добро за вас и вашите посетители.

Максималното натоварване на тази удобна и комфортна мебел е до 120 кг за място. Ние ви съветваме да не експериментирате, тъй като съществува реална опасност от това да нарушите целостта на дивана. Разполагате с 36 месеца гаранционен срок, който е достатъчно дълъг, за да се убедите сами в качеството на материалите, които ние използваме за направата на нашите произведения на изкуството.

Триместният диван NOTRE DAME LOUNGE 103 достига до вас с европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, издръжливост, размери и безопасност.

Основни
Максимално натоварване 360 кг
Гаранция 36 месеца
Размери
Обща височина 140 см
Обща ширина 159-209 см
Височина на седалката 37-64.5 см
Дълбочина на седалката 54.5-83 см
Транспортна опаковка
Вид опаковка Кашон
Тегло бруто/нето 60 кг
Обем 2.2 м3
Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива