Двуместен диван NOTRE DAME 102

1,401.00лв


Двуместен диван NOTRE DAME 102

1,401.00лв

Цените са С ДДС

Доставка до 25 работни дни

Код - NOTRE-DAME-102


Безплатна доставка над 150лв Безплатна доставка

Изпрати запитване или поискай оферта за количество
  • двуместен диван с луксозен дизайн, подходящ за зони за релаксация, търговски и жилищни площи
  • стилни хромирани крака
  • тапициран с дамаска BONDAI в цвят по избор
  • максимално натоварване до 120 кг. за 1 място
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт
  • гаранция 36 месеца

 

  • oпция за друг вид дамаска, вълна, естествена или изкуствена кожа в цвят по избор

Оценка : 5.00 - 1 гласа

​Двуместният диван NOTRE DAME 102 е една прекрасна възможност да промените завидно интериора във вашия дом, офис, зона за релаксация или търговска площ. Ние от Антарес България създаваме изумителни мебели, които да ви впечатляват не само с доказалото се вече качество, но и с дизайн, отговарящ на вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните клиенти.

Луксозният дизайн е в състояние да ви спре дъха още щом се сблъскате с него. Стилните хромирани крака са един от детайлите, които не търпят коментари. Ние от Антарес България залагаме не само на високото качество, но и на перфектната изработка и неповторима визия. Това ни подтиква да произвеждаме множество мебели, които да превръщат всяко едно помещение в запомнящо се и изумително.

Диванът се предлага в няколко различни варианта. Имате възможността да го закупите тапициран в дамаска, вълна, естествена кожа или еко кожа. Можете да съобразите избра си с останалата част от интериорното обзавеждане или спрямо качеството на отделните материи. И все пак, каквото и да изберете, то никога няма да съжалявате. Свръх устойчивите във времето материи са в състояние да ви обещаят дълги години експлоатационен живот. За да ви убедим в това, то ние ви предоставяме 3 години гаранция. Този период е достатъчно дълъг сами да се убедите в качеството на NOTRE DAME 102.

Изберете цвят и финализирайте поръчката си. 25 работни дни по-късно ние ще сме готови с нейното реализиране. Максималното натоварване на тази мебел е до 120 кг за едно място. С покупката на двуместния диван NOTRE DAME получавате европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, размери и безопасност.

Основни
Максимално натоварване 240 кг
Гаранция 36 месеца
Размери
Обща височина 64.5 см
Обща ширина 108.5-145 см
Височина на седалката 37 см
Дълбочина на седалката 54.5-78 см
Транспортна опаковка
Вид опаковка Фолио
Тегло бруто/нето 34.6 кг
Обем 0.71 м3
Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива