Табуретка NOTRE DAME TABURET ND 3

БЦД 625.00лв


Табуретка NOTRE DAME TABURET ND 3

БЦД 625.00лв

Цените са С ДДС

Доставка до 25 работни дни

Код - NOTRE-DAME-TABURET-ND-3


Изпрати запитване
  • луксозна табуретка със стилни хромирани крака, подходяща за зони за релаксация, търговски и жилищни площи
  • тапицирана с дамаска BONDAI в цвят по избор
  • максимално натоварване до120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт
  • гаранция 36 месеца

 

  • опция за друг вид дамаска, вълна, естествена или изкуствена кожа в цвят по избор

Оценка : 5.00 - 1 гласа

​Табуретка NOTRE DAME TABURET ND 3 е луксозна и висококачествена мебел, която е в състояние да превърне ежедневието ви в истинско приключение. Разбира се, не малко от нашите клиенти използват това произведение на изкуството за всякакъв тип помещения, като започнем от зони за релакс, та чак до жилищни или търговски площи.

Табуретка NOTRE DAME TABURET ND 3 – удобство и комфорт през целия ден

Ние от Антарес България създаваме висококачествени мебели, които се характеризират със свръх високо качество и дълъг експлоатационен живот. За направата им използваме единствено висок клас материали, които са с доказано качество. Ние сме в състояние да ви гарантираме за всеки един продукт, който създаваме. Нашата табуретка достига до вас с гаранционен срок от 3 години. Този период е достатъчно дълъг сами да се убедите в качеството на мебелите ни.

Стилните хромирани крака са признак за изтънченост и класа. Те, до известна степен, успяват да завършва визията на табуретката, превръщайки я в предпочитана вещ за много от ценителите на стойностните мебели. Тя би могла да се изработи в няколко различни варианта: дамаска, естествена кожа или еко кожа. Цветът е изцяло по ваш избор. Той би могло да се съчетае безупречно с останалата част от мебелите в помещението, тъй като ние разполагаме с широка гама от нюанси сред които да избирате.

Максималното натоварване на табуретката NOTRE DAME TABURET ND 3 е до 20 кг. С покупката й получавате европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, размери и безопасност. За разлика от множеството други фирми производители на мебели, то ние сме в състояние да ви гарантираме всичко това и да надхвърлим вашите най-смели очаквания.

Antares
Обща височина 39 см
Обща ширина 62 см
Дълбочина на седалката 62 см
Максимално натоварване 20 кг
Вид опаковка Кашон
Тегло бруто/нето 12 кг
Гаранция 36 месеца
Обем 0.16 м3
Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива