Фотьойл NOTRE DAME 100

1,067.00лв


Фотьойл NOTRE DAME 100

1,067.00лв

Цените са С ДДС

Доставка до 25 работни дни

Код - NOTRE-DAME-100


Безплатна доставка над 150лв Безплатна доставка

Изпрати запитване или поискай оферта за количество
  • фотьойл с луксозен дизайн, подходящ за зони за релаксация, търговски и жилищни площи
  • стилни хромирани крака
  • тапициран с дамаска BONDAI в цвят по избор
  • максимално натоварване до 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт
  • гаранция 36 месеца

 

  • опция за друг вид дамаска, вълна, естествена или изкуствена кожа в цвят по избор

Оценка : 5.00 - 1 гласа

​Фотьойлът NOTRE DAME 100 е луксозна и стилна мебел, която би могла да пасне перфектно във всяко едно помещение, без значение каква е останалата част от интериорното обзавеждане. Ние от Антарес България сме в състояние да превърнем всяко едно помещение в запомнящо се, като ви помогнем да създадете едно невероятно кътче за отдих. Фотьойлът е подходящ да прекарвате както минути от вашето време, седнали, докато изчаквате за процедура, било то при фризьор, козметик или друго, така и да четете книга часове наред или да се наслаждавате на следобедния си чай и да позволявате на тялото си да релаксира.

Луксозният фотьойл е тапициран, а вие, на свой ред, бихте могли да ни посочите материала, в който желаете да изработим поръчката ви. Вашият избор би могъл да се осъществи между няколко различни материи: дамаска, еко кожа, естествена кожа или вълна. Какъвто и материал да ни посочите, то ние ви гарантираме, че сте направили правилния подбор, тъй като работим с изключително здрави и издръжливи материи, осигуряващи дълъг експлоатационен живот на вашата мебел.

Класическата и стилна визия на нашата мебел, както вече споменахме, я превръща в подходяща както за зони за релаксация, търговски или жилищни площи. Променете живота си, без да се налага да променяте банковите си сметки. Направете го бързо, лесно, разумно и пестеливо. Само след 25 работни дни ще се наслаждавате на готовия висококачествен продукт, за който ви гарантираме 36 месеца непокътнато качество. Максималното натоварване на тази мебел е до 120 кг. С покупката на фотьойла NOTRE DAME 100 получавате европейски сертификат TÜV по стандарти за качество, размери и безопасност.

Основни
Максимално натоварване 120 кг
Гаранция 36 месеца
Размери
Обща височина 64.5 см
Обща ширина 52-82.5 см
Височина на седалката 37 см
Дълбочина на седалката 54.5-78 см
Транспортна опаковка
Вид опаковка Кашон
Тегло бруто/нето 22.2 кг
Обем 0.45 м3
Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива