Бар стол STRIKE UPH

336.40лв


Бар стол STRIKE UPH

336.40лв

Цените са С ДДС

Доставка до 25 работни дни

Код - 2130/SB-TC-STRIKE


Безплатна доставка над 150лв Безплатна доставка

Изпрати запитване
 • пластмасов бар стол с форма на мида
 • хромирана рамка
 • изключителен дизайн, подходящ за барове, кафенета, закусвални, места за отдих
 • тапициран панел на седалката с дамаска BONDAI в цвят по избор
 • предлага се в осем цвята на пластмасата
 • възможност за стифиране
 • максимално натоварване до 120 кг
 • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
 • сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт
 • гаранция 36 месеца

 

 • oпция за друг вид дамаска или вълна в цвят по избор

Оценка : 4.50 - 2 гласа

Пластмасовият бар стол с форма на мида е едно изключително предложение от Антарес България. Самата форма на изработената от нас мебел успява да ви достави нужните комфорт и удобство. Дори и след няколко часа, прекарани в седнало положение, то вие не ще усещате мускулни схващания, натовареност, напрегнатост и неприятни болки в кръста и прешлените. В епицентъра на нашата политика заляга стремежът ни да извайваме до съвършенство столовете, които произвеждаме за вас и проектирайки ги да се замисляме за вашето здраве.

Бар стол 2130/SB TC STRIKE – сблъскайте се с удобството и комфорта

Едно от нещата, които трудно биха останали незабележими, е хромираната рамка, подчертаваща цялата изящност на нашето произведение на изкуството. Изключителният дизайн превръща стола в подходяща мебел както за барове, кафенета, заведения за хранене, така и за места за отдих, учебни центрове, чакални, у дома и за други помещения.

Столът се предлага в най-разнообразни цветове, които несъмнено ще внесат цвят и настроение навсякъде, където решите да ги поставите. Можете да избирате сред син, сив, оранжев, черен, червен, пясъчен, зелен, бял или бежов. Ние ви гарантираме, че какъвто и цвят да изберете, то вашият избор ще бъде правилен.

Седалката би могло да се тапицира в най-разнообразни материали, сред които спадат еко кожа, вълна или дамаска. Еко кожата, която ние използваме при направата на висококачествените мебели, е един доста издръжлив материал. Ако прилагате нужните за нея грижи и поддръжка, то тя би ви се отблагодарила за направената от вас инвестиция. Столовете са подходящи за стифиране, което също е едно от техните предимства. Максималното им натоварване е до 120 кг. С покупката на ар стол 2130/SB TC STRIKE, вие получавате 36 месеца гаранционен срок, от който да се възползвате.

Основни
Максимално натоварване 120 кг
Гаранция 36 месеца
Размери
Обща височина 108 см
Обща ширина 45.5-56 см
Височина на седалката 72 см
Дълбочина на седалката 44 см
Транспортна опаковка
Вид опаковка Фолио
Тегло бруто/нето 6.8 кг
Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива