Бар стол Antares SWING SG

БЦД 650.00лв


Бар стол Antares SWING SG

БЦД 650.00лв

Цените са С ДДС

Доставка до 25 работни дни

Код - antares-1060


Изпрати запитване
  • бар стол с универсален дизайн, подходящ за барове, кафенета, закусвални, места за отдих
  • хромирана квадратна основа
  • седалка и облегалка тапицирани с изкуствена кожа BLOOM в цвят по избор
  • газов механизъм за регулиране на височината
  • максимално натоварване 120 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт
  • гаранция 60 месеца
  • опция за седалка и облегалка от натурален бук или тапицирани с дамаска, вълна, естествена или изкуствена кожа в цвят по избор

Оценка : 5.00 - 2 гласа

Ако искате да превърнете своето заведение в едно уютно и прекрасно място, където хората с наслада да отпиват от питиетата си, то значи сте попаднали на правилното решение. Бар стол SWING SG е чудесен избор за всички онези, които мечтаят да бъдат собственици не просто на добре изглеждащ ресторант, кафене или сладкарница, но на място, което предлага удобство и комфорт за посетителите. Тази мебел е съчетание между качество, стил и красота, които няма как да останат незабелязани.

Бар стол SWING SG е мебел, чиито дизайн успява да я превърне в подходящо допълнение към всякакви стилове, без значение от предназначението на самото заведение. Благодарение на седалката и облегалката, които ви карат да се чувствате така, все едно сте се отпуснали върху голямо кресло, бихте могли да прекарате часове наред седнали, без да усещате болка или натовареност.

Чрез газовият механизъм всеки клиент може сам да регулира височината, спрямо личните си предпочитания и по този начин да се наслади максимално на времето, прекарано навън. Столът е подходящ още за онези кътчета за отдих, които обичаме да създаваме у дома. Бар стол SWING SG е всичко, за което можете да мечтаете.

Основни характеристики на Бар стол SWING SG

бар стол с универсален дизайн подходящ за барове, кафенета, закусвални, места за отдих; хромирана квадратна или кръгла основа; седалка и облегалка от натурален бук или  тапицирани с дамаска, вълна, естествена или изкуствена кожа в цвят по избор; газов механизъм за регулиране на височината; максимално натоварване 120 кг; произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ; гаранция 60 месеца.

Бар стол SWING SG е перфектното обзавеждане за вашето заведение!

Antares
Обща височина 95-120 см
Обща ширина 44-51 см
Височина на седалката 56-81 см
Дълбочина на седалката 44-51 см
Облегалка за глава Не
Максимално натоварване 120 кг
Вид опаковка Кашон
Гаранция 60 месеца
Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива