Конферентен стол EWE

866.00лв


Конферентен стол EWE

866.00лв

Цените са С ДДС

Доставка до 25 работни дни

Код - 7950/S-EWE


Безплатна доставка над 150лв Безплатна доставка

Изпрати запитване или поискай оферта за количество
  • конферентен стол с хромирани S-образна стоманена рамка и подлакътници
  • тапициран с изкуствена кожа BLOOM в цвят по избор
  • максимално натоварване до 140 кг
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт
  • гаранция 36 месеца

 

  • опция за друг вид дамаскa, вълна или естествена кожа в цвят по избор

Оценка : 4.75 - 4 гласа

​Конферентният стол с хромирана S – образна рамка и подлакътници е перфектното решение за всеки един офис. Ние от Антарес България сме лидери на пазара в производството на мебели за вашия офис, дом или градина, поради простата причина, че материалите участващи в направата им са от висок клас. Имате привилегията да се наслаждавате на постоянните комфорт и удобство, дори и след десетки часове, прекарани в стола.

Умело съчетание между динамика, комфорт и удобство

Модерният дизайн е една от причините, подтикващи ви да добавите това бижу към офис интериора си. Така се зареждате с възможността да впечатлите всеки клиент, още щом го зърне. Столът е блестящо съчетание между динамика, комфорт и удобство. Тапицировката би могла да се изработи в няколко различни материала, спрямо вкусовете и предпочитанията на клиентите. За онези от вас, разчитайки на свръх издръжливостта, ние препоръчваме естествената коза. Еко кожата, с която работим ние е не по-малко лош избор. При правилна поддръжка, тя би могла да ви се отблагодари с дълги години използваемост.

Максималното натоварване на това офис решение е до 120 кг. Получавате 3 години гаранция, от която да се възползвате винаги и по всяко едно време. Столът е решение за всички вас, които ежедневно се оплакват от болки в прешлените, гръбнака и шията. Оставете дискомфорта настрана и инвестирайте в покупката на мениджърски стол. Насладете се на часовете работа, прекарани в седнало положение, без мускулни схващания и напрегнатост.

Конферентният стол ще ви бъде доставен до 25 дни след като извършите своята поръчка. През този интервал от време ние от Антарес България ще работим в името на сбъдването на вашите желания. В епицентъра на политиката ни заляга стремежа да задоволяваме вкусовете и предпочитанията на клиентите и устремено работим в името на това.

Основни
Подлакътници Цена с включени подлакътници
Максимално натоварване 140 кг
Гаранция 36 месеца
Размери
Обща височина 99 см
Обща ширина 56-69 см
Височина на седалката 47 см
Дълбочина на седалката 45 см
Транспортна опаковка
Вид опаковка Кашон
Тегло бруто/нето 15.7 кг
Обем 0.52 м3

Други продукти от семейството

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива