Inside

Обзавеждане за бар – от А до Я

Публикувано на: February 9, 2022

Атмосферата в един бар или нощно заведение идва от неговото обзавеждане, синергията между различните стилове и най-вече от цветовете. Фокусът върху естетиката не е единственото нещо, което определя дали вашето заведение ще бъде привлекателно или не.

Удобството на мебелите и столовете също има отражение на цялостното преживяване на вашите клиенти. Затова от Antares-BG.net сме направили специална селекция за бар обзавеждане с фокус върху комфорта и естетиката.

Основните правила при обзавеждане на бар

При обзавеждане на пространства предназначени за много хора има няколко основни правила, които е добре да вземете предвид. Главно внимание ще обърнете на правилата за естетиката на самата селекция.

Както сами можете да се уверите, ние предлагаме различни по стил и размер бар столове, които са подходящи не само за комбинация с щъркели, но и с ниски маси.

Така можете да създадете различни зони за сядане – такива, които са близко до бара и дансинга, и такива, които са предвидени за външно ползване. При естетичната комбинация между мебели от различни видове, е важно най-вече да обърнете внимание на формите и геометричните характеристики на мебелите.

Прекрасен пример за съчетание на форми е каталогът ни BELEN, който има предимно изчистена, наподобяващ на скандинавска стилистика, геометрия. Селекцията ни там е фокусирана върху нискостоящите столове с полуотворен гръб и солидна облегалка.

Обърнете внимание на видът на краката, броят им и тяхната подвижност – добре е да спазвате обща селекция от подобни геометрични форми, за да създадете усещането на допълване. Що се отнася до удобството на селекцията ни, всички налични селектирани продукти могат спокойно да отговорят на вашите изисквания.

Кои видове столове ще паснат най-добре на вашата тематика

Ако вашият бар или кафе-lounge е предимно насочен към дневния престои и не предлагате жива музика, можете да се придържате към ниските столове с меки облегалки.

Те са логическо продължения на вашата идея и на имиджа на самото заведение, тъй като предлагат удобно място за сядане. Ако вашето заведение комбинира спокойната атмосфера през деня, и нощния живот през вечерта, е добре да подберете подобаващи за това бар столове.

Високите столове са създадени така, че да придържат тялото полуизправено, което държи енергията на седящи високо и приповдигната. При комбинация с правилната музика и алкохол в умерени количества, вие можете да създадете подобаващо усещане за всяка вечер.

Барбароните и пуфовете също са доста добър избор за лежерно усещане, дори вашето заведение да не се намира на плажа. Тяхната мекота нежно обръща тялото и създава усещането на уют и спокойствие.

Помощ при селекция на стилизирана за вас селекция

Спазването на избраната от вас стилистика и олицетворяването ѝ чрез нашата селекция е лесна задача. Когато търсите нещо модерно и изчистено, със семпли цветове и ергономичен дизайн, можете съвсем лесно да направите избор между 5 различни каталога.

Ако самите вие се нуждаете от малко повече информация или имате нужда от консултация, е важно първо да имате представа какво търсите и какъв краен резултат желаете да постигнете.

Ако разполагате с тази информация, то екипът на Antares-BG.net ще е повече от способен да ви асистира при избирането на подобаващо за вашия бар обзавеждане.