Inside
ПРОДУКТИ

Пуфове и барбарони

Пуфове и барбарони на топ цени от Антарес България

Пуфовете и барбароните, които ние от Антарес България ви предлагаме са един неизчерпаем коктейл от цветове, форми, размери и предназначение. Светът на барбароните винаги е изглеждал забавен, приключенски, релаксиращ и вплитащ се между цветовете на дъгата. Ако изпитвате нужда от това да осигурите едно по-добро място за игра на вашето дете или легло за домашния си любимец, то бихте могли да разгледате разнообразните модели пуфове и барбарони и мека офис мебел - дивани, фотьойли, достигащи до вас.

Пуфове и барбарони - океан от цветове и форми

Пуфовете и барбароните, които ви предлагаме, са с най-разнообразни форми. Можете да откриете барбарон във формата на фотьойл, който да допълва интериора в дома ви, лятната градина, балкона или детската стая на вашето дете. Сред множеството модели се открояват далеч по-разнообразни форми, изцяло стоплящи сърцата на малчуганите и превръщащи се в техни любими вещи, където да прекарват огромна част от часовете за игра.

Материалите, използващи се за направата на тези меки и удобни мебели са разнообразни. Тяхното качество е изключително високо и това допринася за дългия им експлоатационен период. Насладете се на ненадминатата здравина на еко кожата, използвана за направата на голяма част от нашите изящни и цветни офис столове и барбарони. Този материал се поддържа изключително лесно и бихте могли дълго време да се наслаждавате на чисто новия вид на покупката си, ако знаете как правилно да се грижете за нея.

Освен за дома, пуфовете и барбароните са подходящи за зони за релакс, плажове, детски площадки и други. Пълнежът, на който всъщност дължим удобството и комфорта, е от полистиренови топчета. Максималното тегло, което може да се разположи върху тази мека мебел е до 120 кг. В противен случай рискувате да сложите край на нейната използваемост.

Пуфовете и барбароните не само са перфектно допълнение към детската стая, върху които децата ви да четат книги или да гледат любими предавания, те са и онзи цвят, който нанася завършващите щрихи върху визията на помещението.

Всеки един модел пуф/барбарон се предлага в множество цвята, сред които да посочите вашето предпочитание. Осигурете комфорт, удобство и забава както на вашите малчугани, така и на вас самите, независимо дали сте в седнало или легнало положение.


Оценка: 4.3 - 45 гласа
Вход за Партньори