Пуфове и барбарони


Пуфове и барбарони на топ цени от Антарес България

Пуфовете и барбароните, които ние от Антарес България ви предлагаме са един неизчерпаем коктейл от цветове, форми, размери и предназначение. Светът на барбароните винаги е изглеждал забавен, приключенски, релаксиращ и вплитащ се между цветовете на дъгата. Ако изпитвате нужда от това да осигурите едно по-добро място за игра на вашето дете или легло за домашния си любимец, то бихте могли да разгледате разнообразните модели пуфове и барбарони и мека офис мебел - дивани, фотьойли, достигащи до вас.

Пуфове и барбарони - океан от цветове и форми

Пуфовете и барбароните, които ви предлагаме, са с най-разнообразни форми. Можете да откриете барбарон във формата на фотьойл, който да допълва интериора в дома ви, лятната градина, балкона или детската стая на вашето дете. Сред множеството модели се открояват далеч по-разнообразни форми, изцяло стоплящи сърцата на малчуганите и превръщащи се в техни любими вещи, където да прекарват огромна част от часовете за игра.

Материалите, използващи се за направата на тези меки и удобни мебели са разнообразни. Тяхното качество е изключително високо и това допринася за дългия им експлоатационен период. Насладете се на ненадминатата здравина на еко кожата, използвана за направата на голяма част от нашите изящни и цветни офис столове и барбарони. Този материал се поддържа изключително лесно и бихте могли дълго време да се наслаждавате на чисто новия вид на покупката си, ако знаете как правилно да се грижете за нея.

Освен за дома, пуфовете и барбароните са подходящи за зони за релакс, плажове, детски площадки и други. Пълнежът, на който всъщност дължим удобството и комфорта, е от полистиренови топчета. Максималното тегло, което може да се разположи върху тази мека мебел е до 120 кг. В противен случай рискувате да сложите край на нейната използваемост.

Пуфовете и барбароните не само са перфектно допълнение към детската стая, върху които децата ви да четат книги или да гледат любими предавания, те са и онзи цвят, който нанася завършващите щрихи върху визията на помещението.

Всеки един модел пуф/барбарон се предлага в множество цвята, сред които да посочите вашето предпочитание. Осигурете комфорт, удобство и забава както на вашите малчугани, така и на вас самите, независимо дали сте в седнало или легнало положение.

 

Пуфове и барбарони се продават почти във всеки мебелен магазин, както и в специализирани за такива изделия магазини. Всеки потребител има възможност да посети физическите магазини за мебели и да опита на място най-различни барбарони и пуфове, както и да си поръча такъв от онлайн магазините, като този на Антарес България.

Пуфове и барбарони могат да се поставят навсякъде в дома - в спалнята, хола или пък терасата. Подходящи са и за заведения и барове на плажа. Всяко място, което се използва за отдих, отмора и почивка, е подходящо за поставянето на барбарони и пуфове.

На пръв поглед пуфовете не са най-удачния избор за поставяне в офиса - все пак това е работно пространство и служителите трябва да са максимално концентрирани по време на работа.

Все повече изследвания, обаче, показват, че служителите се нуждаят от качествена почивка по време на работа, а мебели като пуфове и барбарони са идеални за тази цел - те позволяват на служителя да се отпусне и да презареди.

При баровете и заведенията на плажа пуфовете и барбароните са едни от най-популярните мебели, които привличат посетители. Няма нещо по-релаксиращо от това да се настаним удобно в барбарон и да пием коктейли на фона на морския бриз и разбиващите се в пясъка вълни. Ако търсите как да подобрите обстановката във вашето заведение - пуфовете определено са ефективен начин да го направите.

Пуфовете и барбароните имат многобройни ползи, когато си говорим за комфорта на посетителите и служителите. Независимо дали става въпрос за офиса, дома или за заведение, пуфовете са перфектния начин да се осигури комфорт.

Фотьойлите са комфортни и подходящи за редица употреби както в офиса, така и в дома. Пуфовете, обаче, имат едно незаменимо предимство и това е тяхната съвместимост. На практика пуфът представлява фотьойл, който може да грабнете във всеки един момент и да преместите там, където ще ви е най-удобен. Цената също е по-достъпна от тази на един качествен фотьойл.

 

Прочети повече
Затвори

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива