Inside

Магазин за столове – изберете правилния

Публикувано на: May 13, 2022

как да изберете правилния стол

Когато ви предстои да обзавеждате офиса или жилището си, една от най-важните мебели, на които трябва да обърнете внимание, е стола. Независимо дали работите от вкъщи, или от офиса, е необходимо да използвате такъв стол, който да е достатъчно удобен и да не ви причинява неразположения и травми.

Не бива да правите компромиси относно стола – разбира се, важно е дали външният му вид ви харесва, но най-вече трябва да съблюдавате какво е качеството му, не само материалите, но и самата изработка.

На пазара има множество видове, от които можете да избирате. Класическият офисен стол пасва на предпочитанията на много потребители, но това съвсем не означава, че е подходящ за вас. Ето защо в магазина на Антарес имате възможността да избирате от широка гама столове, които се отличават с първокласно качество и със сигурност ще облекчат работата ви пред компютъра.

Защо е важно да имате качествен стол

Всеки човек, който прекарва дълго време пред компютъра, не бива да пренебрегва комфорта. Удобството е от първостепенно значение, тъй като от него зависи не само качеството на работата ви, но и най-вече вашето здраве. Няма как да бъдем продуктивни и да имаме желание за работа, ако не се чувстваме комфортно.

Една от основните причини за здравословни заболявания на гръбначния стълб е неправилната позиция на седене, а тя зависи от стола, на който седите. Изберете ергономичен стол, който има подлакътници и облегалка, която е достатъчно удобна, за да бъде гърбът ви изправен.

Видове столове

Както споменахме, най-използваните столове се офисните. Това не значи обаче, че няма още много видове, които биха могли да бъдат точно това, което търсите. Напоследък много хора предпочитат геймърските столове. Да, те са значително по-скъпи от стандартен офис стол, но пък се отличават с интересен дизайн и имат множество предимства.

Многофункционални са и позволяват регулиране чрез множество механизми. Можете не само да регулирате дълбочината на седалката, но и височината на подлакътниците. Освен това някои от тях имат и облегалка за глава.

8-часовият работен ден може да бъде наистина смазващ за много хора, а и също така е неизбежно понякога да останете за по-дълго в офиса. Ето защо трябва да сте взискателни, когато става въпрос за избора на офисен стол – преценете кой вид най-много ви харесва, от кои функции имате нужда и кой материал ще ви бъде най-комфортен.

Пуфове и барбарони

Въпреки че офисът е предимно място, на което се работи, не означава, че трябва да бъде място, на което не можем да се чувстваме добре. Всеки офис е препоръчително да има кът, където служителите да могат да си почиват и да се отдават на релакс от натовареното ежедневие.

Затова и в офисите на много съвременни компании ще видите кътчета с барбарони и пуфове, където служителите могат да си отпочинат и да се откъснат за малко от задачите си. Така те няма да усещат толкова силно тежестта на работата, ще бъдат по-удовлетворени и съответно по-продуктивни.

В нашия онлайн магазин за столове ще откриете както висококачествени офис столове, така и много други видове. Погрижете се за здравословното си състояние, изхвърлете стария неудобен стол и изберете този, който ще може да ви осигури комфорта, който заслужавате!