Inside
ПРОДУКТИ

Закачалки за дрехи за антрета на офис

Закачалките, които ние от Антарес България ви предлагаме са едно перфектно допълнение било то към дома, офиса, лекарския кабинет, заведение за хранене, фитнес зала и какъвто и да било друг вид помещение. Те са перфектната мебел, която спестява не малка част от свободното пространство в помещението. Ние сме селектирали множество закачалки, произведени от разнообразни материали и съчетание между тях самите.

Закачалки - ролята им в дома или офиса

Закачалките са онази част от интериора, която не само допълва, но и служи за организирането на всеки един гардероб. Върху нея можете да поставяте както якета, връхни дрехи, шалове, шапки, така и чанти, чадъри или друг вид аксесоари.

В епицентъра на нашата политика заляга стремежът ни да задоволяваме вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните клиенти. Това ни мотивира да селектираме все по-разнообразни и висококачествени мебели върху които да поставяте своите дрехи.

Представете си един стилен и луксозен офис. Можете да се насладите на красиво бюро, брилянтен ергономичен стол, който ви посреща, и прекрасна атмосфера. Какво ви липсва в този момент? Оглеждате се за място, където да поставите излишните дрехи, които ви съпровождат през студените зимни месеци от годината, но не откривате. Поглеждате отново и виждате в ъгъла красива метална закачалка с дървени дръжки. Сега вече се чувствате като у дома си. Страхотно е, нали? Целта на нашите закачалки е да създават уют за потребителя.

Те са подходящи както за антрето в дома ви, така и за останалите помещения, било то трапезария, спалня или баня.

Инвестирайте в покупката на висококачествена закачалка, чиито експлоатационен период се определя от качеството на материалите участващи в направата й. Ние ви гарантираме за тях. Бъдете с няколко стъпала над останалите и се възнаградете с привилегията да се докоснете до дизайнерските продукти, с европейско произход и две години гаранция.


Няма как да си представим едно нормално обзавеждане, независимо дали на ресторант, офис, фризьорски салон или кабинет без наличието на закачалка за дрехи. Особено през студените месеци този предмет е повече от задължителен, за да има къде да закачим нашите якета и чадъри.

Отговорът на този въпрос зависи пряко от обзавеждането и интериора, в който ще бъде поставена закачалката за дрехи. Дървото е по-естетически издържано и се комбинира с повече интериорни елементи, докато металът е по-здрав и стабилен материал, осигуряващ дълголетие на закачалката.
Макар и двата вида да изпълняват една и съща функция, все пак има разлика по отношение на естетическата стойност на закачалките. Стоящата закачалка е класически вариант, който добавя стил и класа на помещението, в което е поставена, за разлика от стенната.
Най-подходящото поставяне на закачалката за дрехи е в антрето или коридора на помещението, в близост до вратата. Първото нещо, което все прави, когато влезе в дадено помещение, е да съблече връхната си дреха и да остави чадъра си, ако има такъв. Закачалката следва да е в непосредствена близост до човека при влизането му, тоест някъде до входната врата.
Офисите са работно пространство, в което се събира голяма група от хора. Качествените закачалки са повече от необходими, тъй като през студените месеци всеки носи връхна дрехи и често чадър.
На пазара се предлагат всякакви видове закачалки в различни ценови диапазони. Ако искаме да направим качествена инвестиция в нещо, което ще изкара много време, следва да се насочим към доказан производител на закачалки за дрехи, от който можем да сме сигурни, че ще се сдобием с продукт от висок клас.

Оценка: 4.9 - 28 гласа
Вход за Партньори