Inside
ПРОДУКТИ

Закачалки за дрехи за антрета на офис

Закачалките, които ние от Антарес България ви предлагаме са едно перфектно допълнение било то към дома, офиса, лекарския кабинет, заведение за хранене, фитнес зала и какъвто и да било друг вид помещение. Те са перфектната мебел, която спестява не малка част от свободното пространство в помещението. Ние сме селектирали множество закачалки, произведени от разнообразни материали и съчетание между тях самите.

Закачалки - ролята им в дома или офиса

Закачалките са онази част от интериора, която не само допълва, но и служи за организирането на всеки един гардероб. Върху нея можете да поставяте както якета, връхни дрехи, шалове, шапки, така и чанти, чадъри или друг вид аксесоари.

В епицентъра на нашата политика заляга стремежът ни да задоволяваме вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните клиенти. Това ни мотивира да селектираме все по-разнообразни и висококачествени мебели върху които да поставяте своите дрехи.

Представете си един стилен и луксозен офис. Можете да се насладите на красиво бюро, брилянтен ергономичен стол, който ви посреща, и прекрасна атмосфера. Какво ви липсва в този момент? Оглеждате се за място, където да поставите излишните дрехи, които ви съпровождат през студените зимни месеци от годината, но не откривате. Поглеждате отново и виждате в ъгъла красива метална закачалка с дървени дръжки. Сега вече се чувствате като у дома си. Страхотно е, нали? Целта на нашите закачалки е да създават уют за потребителя.

Те са подходящи както за антрето в дома ви, така и за останалите помещения, било то трапезария, спалня или баня.

Инвестирайте в покупката на висококачествена закачалка, чиито експлоатационен период се определя от качеството на материалите участващи в направата й. Ние ви гарантираме за тях. Бъдете с няколко стъпала над останалите и се възнаградете с привилегията да се докоснете до дизайнерските продукти, с европейско произход и две години гаранция.


Оценка: 4.8 - 28 гласа
Вход за Партньори