Inside
ПРОДУКТИ

Закачалки

Закачалките, които ние от Антарес България ви предлагаме са едно перфектно допълнение било то към дома, офиса, лекарския кабинет, заведение за хранене, фитнес зала и какъвто и да било друг вид помещение. Те са перфектната мебел, която спестява не малка част от свободното пространство в помещението. Ние сме селектирали множество закачалки, произведени от разнообразни материали и съчетание между тях самите.

Закачалки - ролята им в дома или офиса

Закачалките са онази част от интериора, която не само допълва, но и служи за организирането на всеки един гардероб. Върху нея можете да поставяте както якета, връхни дрехи, шалове, шапки, така и чанти, чадъри или друг вид аксесоари.

В епицентъра на нашата политика заляга стремежът ни да задоволяваме вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните клиенти. Това ни мотивира да селектираме все по-разнообразни и висококачествени мебели върху които да поставяте своите дрехи.

Представете си един стилен и луксозен офис. Можете да се насладите на красиво бюро, брилянтен ергономичен стол, който ви посреща, и прекрасна атмосфера. Какво ви липсва в този момент? Оглеждате се за място, където да поставите излишните дрехи, които ви съпровождат през студените зимни месеци от годината, но не откривате. Поглеждате отново и виждате в ъгъла красива метална закачалка с дървени дръжки. Сега вече се чувствате като у дома си. Страхотно е, нали? Целта на нашите закачалки е да създават уют за потребителя.

Те са подходящи както за антрето в дома ви, така и за останалите помещения, било то трапезария, спалня или баня.

Инвестирайте в покупката на висококачествена закачалка, чиито експлоатационен период се определя от качеството на материалите участващи в направата й. Ние ви гарантираме за тях. Бъдете с няколко стъпала над останалите и се възнаградете с привилегията да се докоснете до дизайнерските продукти, с европейско произход и две години гаранция.


Оценка: 4.8 - 27 гласа
Вход за Партньори