Закачалка ORIONЕ

БЦД 234.00лв


Закачалка ORIONЕ

БЦД 234.00лв

Цените са С ДДС

Доставка до 25 работни дни

Код - ORIONЕ


Изпрати запитване
  • метална стояща закачалка, черна или сребриста
  • поставка за чадъри
  • детайли от черна пластмаса
  • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
  • гаранция 24 месеца

Оценка : 5.00 - 1 гласа

​Закачалка ORIONE е метална стояща закачалка, която бихте могли да поставите в офиса, у дома, в семейното кафене или заведение и на много други места. Ние от Антарес България използваме единствено висок клас материали, които са с доказало се качество. Издръжливостта им ни позволява да ви предлагаме закачалката с 24 месеца гаранционен срок, нещо , което другите производители трудно биха могли да си позволят.

Закачалка ORIONE – създайте комфорт и удобство във всяко едно помещение

Удобството е едно от най-важните неща, към които всеки се стреми. За да се чувствате комфортно и уютно на работното си място, например, то една от нашите стилни и изискани закачалки би могла да свърши страхотна работа. Черният или сребрист цвят придават на това произведение на изкуството истинска завършеност. Пасва перфектно към интериора във всеки дом или обществено място.

Закачалка ORIONE се предлага с поставка за чадъри. Ако времето навън е дъждовно, то на вас ви се предоставя възможността бързо и безпроблемно да намерите място на своя чадър. Дървените детайли на закачалката придават цялостен блясък. Всеки един от вас има възможността да се оборудва с вещ, която да използва всеки ден, без промяна в банковата си сметка. В рамките на 25 работни дни ние от Антарес България сме в готовност да изработим вашата прецизно извършена поръчка – закачалка ORIONE.

Antares
Обща височина 178 см
Обща ширина 36 см
Вид опаковка Кашон
Тегло бруто/нето 6.06 кг
Гаранция 24 месеца
Обем 0.06 м3
Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива