inside
ПРОДУКТИ

Антарес България работи със стандартно работно време Понеделник - Петък, 8:30 до 17:00ч


Разпродажба на оборудване за офиса

Както винаги, ние в Антарес държим да бъдем близо до всеки наш настоящ и бъдещ клиент. Тези, които повярваха в нас и нашите столове биха потвърдили - ние влагаме всичките си натрупани професионални умения в избора на дизайн и качествени материали, както и всичко нужно, което влияе на проектирането на един перфектен стол.

Независимо дали той е предназначен за офиса, за дома ви или е просто "онзи стол от каталога", сега е моментът да се доверите на качествените продукти.

Причините?

Предлагаме на вашето внимание едни от най-изтънчените ни и удобни столове на разпродажба. Накратко това означава, че получавате едни от най-обособените ни и добри модели столове за офиса и дома на достъпна цена, която няма как да отречем, е един немалък стимул.

Нашите цели – нашия стандарт

Всичко онова, което вие искате от един стол е точно това, което ние се стремим да предложим като стандарт. По време на нашите разпродажби, вие ще можете да се запознаете доста по-добре с нашите разнообразни предложения, които са качественият път към уникалното удобство в офиса или дома.

Ние следваме строго принципите на красивия стол не само като вещ. Всеки стол от нашата разпродажба може да бъде много неща. Той може да ви донесе онзи комфорт по време на работа, който е нужен, за да предотвратите болките си в кръста и гърба. Той може да поддържа вашата правилна стойка – това са неща, които не трябва да бъдат пренебрегвани при никакви обстоятелства.

Столовете ни на разпродажба могат да бъдат и перфектния инструмент за почивка по време на работния натоварен ден.

Защо разпродажба?

Защото нашите столове имат точно определена от нас мисия. Те са "програмирани" за възможно най-добро удобство по време на работа в офиса. От тях може да зависи и правилната почивка у дома, която е нужна за цялото семейство. Това са изначални цели, на които ние не бихме си позволили да изневерим.

Сега е моментът да се докоснете точно до онова качество, по време на нашите разпродажби на столовете, които покриват всяко изискване и всяка нужда. Сега има и по-достъпен начин.

Тъй като нашите столове са категорично аксесоари с име и стандарт, ние държим всеки от нашите клиенти, който е готов за това изживяване, да може да го направи по по-лесен начин. Ето затова са и нашите промоции.

По време на нашата разпродажба на столове ще имате уникалния шанс да се сдобиете с един, два, три или цял комплект столове за офиса или дома на реално конкурентна и ниска цена.

Пътят ви към "онзи стол" сега може да бъде далеч по-достъпен и кратък. Единственото, което е нужно да направите, е да се впуснете в мисията по избор на правилния за вас. За останалото, ние от Антарес сме се погрижили, а то е качествени столове на заслужена и достъпна цена.

Причината да се спрете на някое от нашите предложения на разпродажба са едни от най-важните, за които можем да се досетим. Това е удобството, което се усеща още при първа "среща" с нашите столове. Това е далеч по-достъпната цена, на която можете да се сдобиете с тях.

С разпродажбата на столове при нас целим да бъдем възможно по-близо до онези от наши клиенти, които вече повярваха в нас, както и до онези, които тепърва смятат да се докоснат до качествените столове, които предлагаме.

Защо да се възползвате от нашите разпродажби? А защо не? Само сега предлагаме по-достъпен път до голяма част от нашите продукти и то на по-достъпни цени.


Оценка: 4 - 11 гласа
Вход за Партньори