Работен стол 1540 ASYN

ТОП ЦЕНА 239.00лв


Работен стол 1540 ASYN

ТОП ЦЕНА 239.00лв

Цените са С ДДС

Наличен

Код - 1540-ASYN


Може да бъде тестван в изложбената ни зала

Изпрати запитване или поискай оферта за количество

 

 • работен стол с висока облегалка и широка седалка
 • тапициран с дамаска DORA в цвят по избор
 • ASYN – асинхронен механизъм за независимо регулиране на ъгъла на седалката и облегалката с възможност за заключване в избрана позиция
 • up & down механизъм за регулиране височината на облегалката
 • газов механизъм за регулиране височината на седалката
 • регулируеми подлакътници BR16
 • пластмасова кръстачка
 • максимално натоварване до 140 кг
 • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
 • сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт
 • гаранция 36 месеца

 

 • опиця за друг вид подлакътници
 • oпция за друг вид дамаска, вълна или изкуствена кожа в цвят по избор

Оценка : 4.56 - 16 гласа

Работният стол 1540 ASYN ви предлага уникалната възможност да подобрите не само продуктивността си на работното място, но и да засилите своята концентрация. Благодарение на този вид мебел, огромна част от работещите граждани успяват да постигнат кондиция през по-голямата част от работния процес. Ние от Антарес България сме едни от лидерите на пазара за производството на мебели за дома и офиса. Доверете ни се безгранично, защото ние ще ви доставим всичко онова, от което се нуждаете, без да се налага да променяте банковите си сметки.

Работен стол 1540 ASYN – динамика, функционалност и високо качество

Работният стол е наистина едно перфектно съчетание между тези три компонента. Разбира се, това, което можете да забележите с просто око, още щом се сблъскате с него, е уникалната му и неповторима визия. Закупувайки го вие не само се уреждате с удобна и комфортна мебел, която да полага оптимални грижи за здравето ви, но и успявате да промените интериора в офиса, превръщайки го в уникален и неповторим.

Работният стол разполага с много висока облегалка и широка седалка, върху които да прекарвате дълги часове, седнали зад бюрото, без да създавате травми или предпоставка за гръбначно изкривяване. Столът е тапициран в дамаска или еко кожа. Цветът е изцяло плод на вашето въображение. Бихте могли да го съобразите с останалата част от интериора в офиса.

up & down механизмът служи за регулиране височината на облегалката. Така сте в състояние да пригодите 1540 ASYN изцяло за вас самите, спрямо личните ви нужди, потребности и предпочитания. Кръстачката би могло да се изработи в пластмаса или хром. Какъвто и материал да изберете, то ние ви уверяваме, че сте направили правилния избор. Единствената разлика е в натоварването. Ако предпочетете сто с хромирана кръстачка натоварването е до 130 кг, в противен случай – 120 кг.

Получавате гаранция за качество в срок от 3 години. Получавате европейски сертификат TÜV по стандарти за качество и издръжливост.

Основни
Облегалка за глава Не
Подлакътници Цена с включени подлакътници
Максимално натоварване 130 кг
Гаранция 36 месеца
Размери
Обща височина 102-122 см
Обща ширина 52-63.5 см
Височина на седалката 46-58 см
Дълбочина на седалката 48 см
Транспортна опаковка
Вид опаковка Кашон
Тегло бруто/нето 16.5 кг
Обем 0.166 м3

Други продукти от семейството

Работен стол 1140 ASYN

Топ цена 198.00лв
Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива