Работен стол 1290 L NOR

189.00лв


Работен стол 1290 L NOR

189.00лв

Цените са С ДДС

Доставка до 25 работни дни

Код - 1290-L-NORИзпрати запитване или поискай оферта за количество
 • работен стол с дървени седалка и облегалка
 • NOR - статична връзка между седалката и облегалката с опция за регулиране на облегалката във височина
 • газов механизъм за регулиране височината на седалката 
 • пластмасова кръстачка
 • максимално натоварване до 130 кг
 • произход – ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ
 • сертифициран от SZÚ - Европейски инженерно-изпитателен институт
 • гаранция 36 месеца

 

 • опция за тапи за статичност или силиконови колелца
 • опция за удължител с ринг - Еxtend Ring
 • опция за седалка и облегалка от слоеста дървесина

Оценка : 4.20 - 5 гласа
 

Работният стол 1290 NOR е оригинално, стилно и впечатляващо решение за всички вас, които прекарват твърде огромна част от времето си в седнало положение зад бюрото в офиса. Столът предоставя възможност не само да разнообразите интериора в помещението с нещо модерно, оригинално и различно, но и да се погрижите пълноценно за своето здраве.

Работен стол 1290 NOR – модерният начин да направите живота си по-лесен

Днес не се налага да спестявате дълго време, за да си закупите мебел, в чиято направа участват висок клас материали. Те са доказали своето качество многократно и несъмнено бихте могли да им се доверите. Работният стол 1290 NOR е с PU - полиуретанови или L -дървени седалка и облегалка. Те доставят удобство и комфорт, за които можете единствено да мечтаете.

С покупката на работната мебел, вие се превръщате в собственик на NOR статичната връзка между седалката и облегалката с опция за регулиране на облегалката във височина. Газовият механизъм, с който разполага модела стол, Се използва за регулиране височината на седалката. Благодарение на него имате възможността да превърнете стола в удобна и практична мебел, която видимо ще подобри продуктивността на работното ви място.

Опцията за подлакътници, която не важи за вариант L, създава неописуем комфорт на вашите ръце, когато се нуждаят от почивка. Не пренебрегвайте това допълнение, тъй като след време ще осъзнаете колко ценно е всъщност то за здравето ви. По ваша преценка и желание, ние бихме могли да поставим тапи за статичност, както и силиконови колелца, които не оставят грозни следи след себе си.

Столът още разполага с опция за удължаване с ринг - Еxtend Ring, едно от предимствата, които много малко модели офис решения ви предлагат. Кръстачката би могло да се изработи от пластмаса или хром. Какъвто и материал да изберете, то вие несъмнено ще подчертаете до неузнаваемост високата класи завладяващо семпъл дизайн на нашата функционална мебел 1290 NOR. Максималното натоварване на работния стол 1290 NOR е до 120 кг.

Основни
Облегалка за глава Не
Подлакътници Цената не включва подлакътници
Максимално натоварване 120 кг
Гаранция 36 месеца
Размери
Обща височина 81.5-98 см
Обща ширина 46.5-58 см
Височина на седалката 45-58 см
Дълбочина на седалката 43 см
Транспортна опаковка
Вид опаковка Кашон
Тегло бруто/нето 9.7 кг
Обем 0.101 м3

Други продукти от семейството

Плащане

ПРОДУКТА НЕ Е НАЛИЧЕН В МОМЕНТА


Попитайте наш консултант за алтернатива